Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to jsem se tedy pobavila, že lidé mě označují kvůli mému názoru za blbku a nevím co vše tady bylo ještě zmíněno. Volebnímu mediálnímů obrazu jsem nepodlehla, protože ten jsem kupodivu vůbec nesledovala. O KS a jeho celé rodině mám knihy přečtené a nevim co je špatného na tom, že mám tento názor. A že někdo si myslí, že člověk, který nemá VŠ je nevzdělaný, no tak to je fakt vtipný. R^

1 0
možnosti
PK

První blog a hned jsme Vám to tady tak zaplevelili. Za to se omlouvám. Mějte se fajn:-)

0 0
možnosti
JV

J47a47n 70V93e95s43e48l58ý

11. 8. 2013 17:49

Vyjadřujete se jednobitově a jednoduše jako Sobotka, Paroubek, Zeman, KS, Kalousek a nebo Němcová... Vaše argumentace je asi na té úrovní, že zrovna teď sněmovna potřebuje ještě měsích, aby zabránila tunelu v obnovitelných zdrojích, když 7 let "vlády pravice" to tak nějak nespěchalo... ;-D

A náhle před případným rozpuštěním to buď nepočká tři měsíce a nebo to možná ani nejde podle prasáckých smluv vyřešit, jako to nešlo celých minimálně 7 let...

Nezlobte se, ale i já bych vás také tipnul na politika... :-/

0 0
možnosti
JV

J14a16n 82V97e19s68e64l51ý

11. 8. 2013 17:57

Zase vedle - prostě jen odpověď k tomu, zda bych si také tipnul, proč by mohl býti pan Kudlička politikem! :-P

0 0
možnosti
JV

J87a13n 76V16e95s18e12l68ý

11. 8. 2013 17:50

zase vedle... :-/

0 0
možnosti
PK

V klidu, bez emocí, aby Vám nepraskla žilka:-).Autorce přišel velmi vzdělaný. Vy jste to prostě a jednoduše ohodnotil, že má v hlavě maglajz, aniž byste uvedl jediný argument, který by to popíral. Ok, uznávám, že jsem neměl psát o té VŠ, to jste opravdu netvrdil.

0 0
možnosti
PK

Patří rozčilenému panu Veselému.

0 0
možnosti
MS

Proč si nepřečíst,co si mladí myslí?Slyšel jsem názory,že by se měl snížit volební věk a tady je možné si přečíst důvod.Mladého člověka z větší části nezajímá kdo a jak jej živí.

V té době má zájmy přízemní a žádné starosti.Snadná manipulace/přesvědč bábu/.No byl jsem stejný jako většina.Ale člověk potřebuje něco odžít.Mít trochu starosti o rodinu.O svoji zem.Pak je schopen zvažovat koho si přát do vedení státu.Hmm děvenko?:-)[>-]

5 0
možnosti
ZS

Rozhodně neupírám mladým jejich názory, je vůbec s podivem, že nějaké mají. Spíš mne to přivedlo na myšlenku, proč na Západ od nás jsou mladí spíš levicově zaměření, demonstrují proti válkám, bídě v Africe a vůbec všemu - vzpomeňme květinové děti. A nezáleží na tom, z jaké společenské vrstvy jsou. Pak je ve 30 letech tatínkové umravní, navléknou do obleku a stanou se z nich pravičáci. Ale u nás se jako pravicoví snad už narodí ;-).

3 0
možnosti
RJ

Skončila jsem se čtením Vašeho blogu v místě, kde jste napsala, že Schwarzenberg je velmi vzdělaný. Kdo Vám to řekl? Těším se na odpověď.

6 0
možnosti
ZS

Přesně v tomhle duchu jsem hodlal napsat příspěvek. Vaše otázka je výstižnější. Můžu se těšit s Vámi ?:-)

6 0
možnosti
MK

Ono je možná se v tomto věku o politiku vůbec nezajímat než se zařadit mezi hloupoučké obdivovatelky mediálního obrazu Karla. ;-)

4 6
možnosti
MK

*možná lepší

0 2
možnosti
PK

Dobře jste volila slečno.R^

4 6
možnosti
ZS

Jste asi opravdu velice naivní

5 4
možnosti
KC

Jako všichni, když jsme studovali na střední škole. Ale to děvče má výhodu, že uvažuje, co s tím maglajsem, kterého je kolem nás plno.

3 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1775x
Knížky, jídlo, přemýšlení, dokumenty, vaření, pečení, čaj, turistika a další a další .. :-)

Seznam rubrik