Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete jen o zrušení Novy, ale podívala jste se někdy na kanály Primy důkladněji ? Prakticky žádná premiéra, jen samé reprízy - M.A.S.H. zopakovaný snad uř po padesáté, přeslazené filmy Pilcherové - jen letos už potřetí, Prima Love jsou pouze reprízy. Ještě, že je tu ZOOM, i když jde aké o reprízy ze Spektrumu, Discovery aj. Abych nezapomněl na ČT, také toho moc nenabízí.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale - když mi bylo jako Vám, byly v TV dva kanály a nevadilo to ;-).

0 0
možnosti

Já osobně televizi jako dítě hltala... V dětství zmiňované pohádky víkendových rán a na ČT1 po obědě v neděli nějaká ta klasika.

Následně v pubertě Esmeralda a Divoký Anděl. Jistě jsou to stupidní telenovely, ale upřímně jsem byla líná číst a má romantická rozvíjející se duše dychtila po "červené knihovně". Následně mě neminulo BH90210 a Merlose Place v asi 35. repríze. O Dallasu atp. nemluvě.

Nyní již žiji sama, jsem svým vlastním pánem a televizi jsem si pořídila v HD s 32" úhlopříčkou. A nač? Připojení k PC HDMI kabelem, následné pouštění filmů či seriálů bez reklam. Stopnu si vždy, když potřebuji. Pustím si, na co mám náladu a je mi hej.

A co se týče té rozvíjející se duše... nakonec stejně své osamocené večery trávím nad dobrým čtivem. Čeština je krásný jazyk, tak proč si jej nechat deformovat médii...

0 0
možnosti
Foto

Komerční TV to mají jasné. Musí oslovit co nejvíc diváků. Co naplat, blbých je nejvíc. Proto ty pořady šité jim na míru. Dělají je scénáristé, režiséři a herci, kteří by uměli určitě spíchnout mnohem kvalitnější dílka,ale byla by jen pro 20 % diváků a ten zbytek by hořekoval stejně jako vy v tomto blogu, že se na to nedá dívat.:-) Smutné je, že se tomuto trendu v nějaké pomatené soutěživosti některými pořady přidala i ČT1, např. Pošta pro tebe.

1 0
možnosti
Foto

Hezký článek. Kdysi jsme se scházeli v sobotu večer u bedny celá rodina - pokud se nešlo na zábavu, ty bývávaly také v sobotu. Byl jen jeden program, ale dalo se na to koukat - Bakaláři, české seriály, různé estrády s našimi umělci... Ať si kdo chce co chce kafrá, ale byly to kvalitní pořady, dnes je kvalita nahrazena kvantitou, jako všude, nejen v TV. Neříkám, že i dnes nedávají nějaké kvalitní dokumenty nebo filmy, ale pořád dokola ty stejné a pořád samé tragické záležitosti, vždyť Hitler je díky televizi nejslavnějším mužem všech dob. Kvalitní zábava už asi neexistuje, ono taky vyrobit něco, aby se lidi smáli, je daleko těžší než udělat něco, co lidi popudí nebo rozbrečí. Já televizi konečně už nemám, občas však něco zhlédnu u známých či příbuzných; karma Vám a pak ještě zde diskutující Daně Smékalové za její přístup k dětem.

0 0
možnosti

Vážená slečno, samozřejmně máte ode mne karmu. R^A také radu: Nedívat se!!! Je přece spousta jiných způsobů jak strávit hezké chvíle:-)

0 0
možnosti
Foto

no já nevím....Věkově nevypadáte na to, že se vám stýská po studiových Silvestrech...Ale proti gustu...Osobně na tv koukám zřejmě už jen na pohádky a dokumenty ( třeba Zoom nebo čt 2.) a jinak mi v tv nezajímá nic...a proto jí vnímám jen výjimečně při výše uvedených pořadech. Na to, že vás ta telka tolik irituje, máte slušnej přehled. Mimochodem - některý český večerníčky taky nestojej za moc, a naopak některý americký kreslený pohádky jsou dost vtipný např. SpongeBob ( je to houba mořská, Flinstouni, Snooby Doo, Simpsonovi...A podstatu vtípků chápe i čtyř a půlletej syn...Možná je to trochu cynická zábava, ale svět už dávno není romantická pohádka...Realita a schopnost se zasmát sám sobě ve spojení s fantazií , to mám zapotřebí já osobně jako sůl...A na výběr máme všichni...případně tv nezapínat.

4 0
možnosti

http://www.ulozto.cz, http://www.bolt.cd. Případně použijte jeden z mnoha torrentů. Bez reklam, přesně dle Vašeho vkusu.

1 0
možnosti

Já chytnu jen veřejnoprávní (ČT1, ČT2, 24). Pouštím si při šití a žehlení dvojku. Na program si nestěžuji, po Nově a Primě netoužím. Časem se to u mně vykrystalizovalo tak, že jsem si od TV hodně odvykla a nijak mne nepřitahuje. Až budu starší a méně pohyblivá, tak věřím, že budu vysedávat u televize taky a budu si stěžovat na program, protože všechno se tam opakuje dokola a "přejí se" to. V dobách před 50lety jsme televizi pouštěli jen večer, ve dne dospělí měli něco na práci a my děti jsme lítali pořád venku. Program tehdy nebyl kdovíjaký, večerní pořady byly opatřeny hvězdičkou a pokud nám bylo pod 15, měli jsme smůlu, rodiče nás poslali spát. Jo, ta dnešní rozežraná zahálčivá(pro někoho)  doba.

2 0
možnosti

A rýpnu si ještě jednou,Rosamundu a Vraždy v Midsamru dávají na Primě...............

0 0
možnosti
Foto

Ano, klidně si rýpněte. Jen je tam psáno, že jsem ráda, že Rosamunde Pilcher mi televize Prima dopřává několikrát týdně. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2214x
Knížky, jídlo, přemýšlení, dokumenty, vaření, pečení, čaj, turistika a další a další .. :-)

Seznam rubrik