Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J@kub17

26. 6. 2009 10:04
...

Jistě znáte tzv. Lucemburský kompromis... faktické omezení kvalifikované většiny a zavedení veta až do přijetí JAE.. Jaký máte názor na tohle?? Přijetí došlo podobným způsobem, jako záruky pro Irsko.  /mimochodem, Rada si může určit počet komisařů libovolně a jednomyslným hlasováním.. Irsko má opt-out v oblastech SZBP.. O potratech si myslím, nemá cenu mluvit.. Tyto záruky nejdou nad rámec LS.. A jde tedy jen o politické gesto.. // Pane Břicháčku, ideologie do právní vědy nepatří .)

0 0
možnosti
MU

Mira UL

26. 6. 2009 8:48
Pane Břicháčku,

nepřizpůsobujte realitu svému vidění světa. Irsko nebylo hnáno na kobereček, jak se snažíte čtenářům namluvit. Šlo o normální jednání politiků, kteří se snaží dosáhnout nějakého cíle.

Celá debata může být jen o tom, zda má cenu usilovat o sjednocení evropských zemí. A já říkám za použití selského rozumu, že to cenu má.Už proto, že Vy nás určitě nezachráníte před vydíráním z Ruska a z islámského světa. Zachránit nás může jen a jedině společný postup půl miliardy lidí, žijících v Evropě.

Jinak se mi moc líbí Vaše okouzlení Václavem Klausem a jeho "suverenitou", která se v určitých chvílích hodí (boj o české zájmy) a chvíli nehodí (boj o ruské zájmy). Než začnete psát, chvíli o tématu přemýšlejte.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
K

kion1111

26. 6. 2009 9:57
Re: Pane Břicháčku,

Komu není shůry dáno v apatyce nekoupíRv

Ruské vydírání???!!!Kde berete jistotu, že to nebyl počin Ukrajiny-podle mně je to daleko pravděpodobnější!!!

Co se týče muslimů, právě ty sem zcela nepochopitelně pouští zhovadilá politika EU!

Jste normální pokrytec.

Nestačilo by pro obranu NATO???!!!A vnitřní problémy(které zcela jistě nastanou právě díky EU-viz. dopis od Barossa Pecinovi)by si měla řešit každá země zvlášť.Už vidím jak se dnešní předposrané evropské"elity", zcela jasně vymezují a bojují proti novodobému fašistickému moru islámu!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 13,79
  • Průměrná čtenost 1201x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/