Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J94a94n 54R29á74ž

14. 9. 2015 19:00

Evropská unie byla projektem zejména Francouzů, kteří tak chtěli podvázat Německo. Ale šídlo v pytli neutajíš a schopný se vždy prosadí. Takže Francie už opět, jako tolikrát v historii, tvoří "béčko" evropské politiky. Po historicky krátkém omylu německých voličů, kteří si mysleli že hodná máma v čele jejich vlády je tím pravým ořechovým, dojde k obnově vlády pořádku, disciplíny a úctě k zákonům, což vždy charakterizovalo Němce. 

Pak noví rázní politikové, kteří po Merkelové nastoupí, rázně ukončí realizaci utopie multikulturalismu a dají všem, kdo v Německu chtějí dál žít, ultimatum: Buď budete ctít naše kulturní zvyklosti, zákony a pravidla, nebo se odstěhujte!  Alespoň v to doufám. 

Mnohým se to nebude líbit, ale je to nezbytné pro zachování Evropy.

0 0
možnosti
PK

P79e29t25r 39K21a79p32l73a56n

14. 9. 2015 14:34

"EU potřebuje trvalý systém pro sdílení odpovědnosti za vysoké počty uprchlíků" Tohle priohláščení Evropské komise podle mně jen maskuje fakt, že cílem kvót je společné sdílení důsledků nezodpovědnosti vedoucích evropských politiků, kteří svýni výroky i činy zapříčinili tuto imigrační vlnu, která jim zřejmě vyhovuje, když místo opatření k jejímu útlumu přemýšlejí jenom o tom, jak imigranty rozmístit po celé Evropě.

2 0
možnosti
Foto

Evropu neměla být podle Schengenské úmluvy Evropou bez hranic. Schengenské prováděcí úmluvy,  stanoví, že vnějšíhranice Evropy mohou být překračovány jen na hraničních přechodech a v jejich provoznídobě, dále jsou stanoveny jednotné podmínky pro vstup občanů nečlenských států.K tomu měl vzniknout  společný Evropský systém ochrany hranic (EUROSUR),který jak je vidno nefunguje.

4 0
možnosti