Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi vstřícné lidi vůči Bruselu nemohl volit nikdo, kdo odmítá RVHP II.

1 0
možnosti

Dr. Břicháček, jako zaměstnanec ministerstva, tady riskuje místo, aby vydal svědectví pravdě. Případů, kdy lidem hrozí vyhazov nikoli za podporu Zemana, nýbrž za odmítnutí veřejné podpory Schw., přibývá:

http://blisty.cz/art/67069.html

Pokud jde o kampaň, jako celek, obviňovat Zemana a přitom zamlčovat, co dělá současná vláda, je velmi zvláštní přístup.

Doporučuji informovat se o kontaktech F. Mrázka tentokrát s K. Schw.: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/schwarzenberg-byl-obchodnim-partnerem-mrazka/

Dále prosím voliče Zemana, aby podpořili jeho událost na FB: https://www.facebook.com/events/326688340777334/

A VŠ voliče Zemana též o podporu této stránky: https://www.facebook.com/zeman4prezident

3 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno a vyargumentováno. Oceňuji, že uvažujete realisticky a nenecháte si vymýt mozek mediálními masážemi všeho druhu ve prospěch Karla Schwarzenberga.

Souhlas a karma R^

8 2
možnosti

Silne mi váš článok pripomína iného brouka pytlíka politiky, čo už v 4 rokoch pomáhal pri pražskom povstaní nosit cihly na barikády. Tiež má celý život problém s vnímaním reality.

1 10
možnosti

Pana Zemana znám 23 let, právě proto ho nevolím...

5 7
možnosti

Vy by jste neměl volit především sám sebe!;-D

1 0
možnosti

Dr.Břicháček volí Zemana;-D

5 4
možnosti

Málokdo ve mě vyvolává tak nepříjemné dojmy, jako autor článku.

A to mám k Novému Knínu, odkud autor pochází, více než vřelý vztah. První lásky a to další příjemné, co k tomu patří. Přímo tam! Několikrát!

Jen ten Břicháček mi ten vztah ke Knínu úspěšně kazí.

3 7
možnosti

No uplne bych nesouhlasil s tou "celebritou za par dni". Schwarzenberg patri dlouhodobe mezi nejoblibenejsi politiky..... za posledni dva roky trochu ztratil, ale z dlouhodobeho pohledu opravdu nejde o zadnou rychlokvasku.

8 7
možnosti

Nekažte Břicháčkovijeho dojmy!:-P:-P

2 5
možnosti
Foto

No, docelá slušná slátanna na "Právník v oboru evropského práva, ve volném čase publicista v oblasti evropského práva a obecných politických otázek evropské integrace." Chlape, přečtěte si to po sobě - přijde mi to zbytečně dlouhé, několikrát se opakujete, a vůbec je to celý chujovina, nehodná toho, co o sobě prohlašujete v info o autorovi. Sorry, to se máme do budoucna ještě na co těšit, jsou-li všichni právníci zabývající se evropským právem na podobné úrovni. :-/Rv

7 7
možnosti
Foto

... i ... vypadlo, tedy slátanina:-/

0 5
možnosti
  • Počet článků 341
  • Celková karma 14,80
  • Průměrná čtenost 1230x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/