Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Babiš, Bakala, Buzková a další a další čestní lidé (Chrenek zatím váhá) volí Pravdu a Lásku, volí Schwarzenberga!

Se Schwarzenbergem na věčné časy do Brusele (hodně hluboko) a nikdy jinak!

0 3
možnosti
RK

Když to je těžký. Problém je v tom, že vy si furt myslíte (nevím proč), že jste stranou vyznávající pravicové hodnoty, demokracii, že byste se nikdy nespojovali s komouši atd. Pak je celkem logické, že se v těch médiích nemůžete poznat. :-)

2 3
možnosti

Nečetla jsem snad tady něco podobného zrovna včera ? To je snad tentýž blog, anebo ne ?:-) Aha, už to mám ! Tomáš Břicháček z EuPortálu, který sám o sobě rozhlašuje, že je a chce být "politicky nekorektní", šéfredaktor Lukáš Petřík, korespondenti Ladislav Jakl a Michal Semín :-) A krásné, inspirativní článečky zde

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Authors/brichacek.aspx

;-D;-D;-D

Tak jen pište, pane Břicháčku, pište ... :-)

5 10
možnosti

;-D;-D;-D;-D

Nojo, Zemanova parta avizovala, že aktivity na síti mají mizerné a potřebují se víc snažit 

;-D;-D;-D;-D

6 10
možnosti
JL

"Ve zbývajících dnech, udělám všechno proto aby byl zvolen Miloš Zeman." Citát z

F.B. Tomáše Břicháčka. Čili blog je vlastně pouze agitkou. Jedná se o stranický

úkol SSO, zahuštěný omáčkou o prototypu voliče etc.

11 11
možnosti
FK

Dneska nějaký ten majitel Vítkovických železáren prohlásil, že bude volit Zemana, protože se za jeho vlády, které závistivci říkají oposmlouva,  velice dobře vedlo  české ekonomice a země prosperovala.

9 5
možnosti
Foto

A není to pravda?

6 1
možnosti
Foto

napište nacionalistický Klausista...a je...zbytek je už jasný;-) na právníka velmi slabé...

9 13
možnosti
PJ

P33e15t47r 43J68a51n86s46k33y

15. 1. 2013 23:02

ta charakteristika schwarzenberga je presna.. jen bych doplnil ze poslednich 10 let v politice prospal.. ted na 14 dni ozil a pak bude spat dal.. je to prece jen unavne tvarit se vlidne huhnat ze mu lezi na srdci cesky narod.. pak se proflakne ze nezna hymnu a pani ani jazyk..

14 8
možnosti
LK

jansky, co vás vyhnali z blogu, tak jen poštěkáváte jak ratlík.

9 11
možnosti
PZ

Myslím, že použít přídavné jméno "nezakořeněný" a pak o sobě napsat, že jsem "pravičák" a budu raději volit ryzího socialistu, tedy ideologického nikoli konkurenta ale NEPŘÍTELE (a jak zde neustále píši, socialismus má pouze jediný skutečný cíl a tím je získání absolutní moci a to navždy, což v sobě zahrnuje i tu malou nepříjemnost likvidace konzervativní a liberální ideologie, v případě těch radikálnějších socialistických myšlenek i s jejich nositeli), to je opravdu gól do vlastní branky a krásně se můžete ucházet o místo artisty v tom cirkusu, který se táhne za Klausem.

6 11
možnosti
RH

Klaus aktivizuje všechny své patolízaly.. :-/ Jak jsem již připodobnil, pravičák, který volí Zemana je jako heterosexuál, který si zašpásuje se sousedem, protože je hezčí než sousedka, čili žádný pravičák. Ještě bych pochopil nevolbu z důvodu antipatie ke kandidátovi, ale volba socialisty místo konzervativce?

8 13
možnosti
  • Počet článků 345
  • Celková karma 13,77
  • Průměrná čtenost 1204x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/