Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdy to přehrává. Včera taky.

1 0
možnosti
TH

O tech blbeccich a prostitutkach , to je to o sebeironii? Humor v tom teda nevidim, Brichacku. Spis se za Zemana stydim.

0 0
možnosti
JD

J93i66ř32í 33D61r79á20č

18. 1. 2013 6:51

Zeman nebojuje jen s poťouchlým huhlajícím dědulou, který se s ním prakticky v NIČEM nemůže srovnávat, protože ani zdaleka nedosahuje jeho intelektuálních a řečnických kvalit. Bojuje hlavně s lidmi, kteří za touto podřimující loutkou stojí. A to je velká přesila. Počínaje česky psanými německými médii přes pražské rádobyumělce s velkým vlivem a konče naivně romantickou mládeží toužící mít na Hradě sice pochroumaného a senilního, leč opravdového aristokrata:-):-)

2 4
možnosti
MZ

Ano, ilustroval jste malost Zemana skvele. Najit si za cil novinare a na tom vybudovat svoji "velkolepost" je tah, ktery, jak vy dokazujete, Zemanovi vychazi. Ale ze je za tim jeho naprosta impotence s temi novinari pracovat, akceptovat kritiku a chovat se vlastne jako demokraticky politik vas ani ve snu nenapadlo.

6 3
možnosti
JB

Když čtu a koukám na ty "blafy"ve většině médií, musím s p.Zemanem naprosto demokraticky souhlasit a impotentní se jevíte Vy. Když Vy to můžete říci o Zemanovi, mohu prohlásit to samé o Vás, ve vší slušnosti i sprostě. S úctou.

3 1
možnosti
Foto

;-D ... nevím jak ostatní, ale jen marně hledám tu sebeironii; zato vidím (čtu) namyšlenost a nercismus, že by mu klaus mohl závidět, dále vidím - lépe řečeno tuším, jistou nedozrálost, pocit, že musím druhého za každou cenu zesměšnit, abych z jakehokoliv duelu, diskuze vyšel jako vítěz. Asi proto zalezl jak starej jezevec po neúspěšné kandidatúře před deseti lety právě proti Klausovi do brlohu (na Vysočinu) a lízal si tam rány. nes ale dělá uplně stejnou chybu. Možná zatím úplně nedospěl. :-PRv

9 2
možnosti
Foto

oprava: narcismus, Klaus, Dnes ... a to sem chtěl bejt naprosto dokonalej a mít navrch, fix už. ;-D

4 1
možnosti

Zemana nemusím! A víš proč? Je pokračováním tunelářské éry Václava Klause!

:-)

5 6
možnosti
PS

P22a63v24e51l 59S64y52c43h63a

17. 1. 2013 23:05

břicháčku ty jsi vážně .. Jak to ten Dostojevski tenkrát pojmenoval? Zločin a trest ne, to bylo jiné dílo...

5 3
možnosti
PK

P40a33v50e45l 86K51u85l94a

17. 1. 2013 22:58

Buď nejste normální, nebo jste jeho levoboček

6 4
možnosti
LK

Strana svobodných občanů (člen, předseda odborné komise pro EU a zahraniční politiku)

3 0
možnosti
PZ

Jinak dovolte pane Břicháčku, abych Vás seznámil s panem Šandou http://pavelsanda.blog.idnes.cz/c/316678/Narodni-mytologie-kolem-prezidentskych-voleb-versus-realita.html

Budete si moc pěkně rozumět :)

1 3
možnosti