Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naše civilizace je v krizi již od chvíle, kdy Adam požil zakázané jablko.

Hamlet: život člověka je příběh psaný blbcem.

Já: historie lidstva je TV seriál psaný chovanci psychiatrické léčebny.

0 0
možnosti
JS

Bohužel dnešní mainstremová media se snaží podobný pohled na poslední vývoj euroatlantické civilizace jako má Benjamin Kuras vytlačovat.

Dnes převažuje vlivem aktivistických názorů tzv. korektní (cenzurovaný) pohled medií, který nepřipouští pochybnosti o správnosti aktivistické pravdy a prakticky vylučuje jakoukoliv veřejnou diskusi a odlišný názor nálepkuje jako xenofobní, rasistický případně fašistický.

Všemožné humanitní a sociální fakulty produkují neomarxistickou bublinu absolventů jejichž uplatnění v soukromé sféře je prakticky nemožné a tito "vzdělanci" pak uspějí většinou jen ve státní správě, či v mediích a nepotřebných neziskovkách.

Tato skupina absentující argumentaci nahrazuje spíše agresivním chováním vůči konzervativnějším názorům tzv. mlčící většiny a úspěšně vnucuje svůj menšinový názor do médií, kde značná část novinářů už pracuje v režimu autocenzury aniž si to uvědomuje.

0 0
možnosti
JL

Díky. Zaujalo mě, že Kuras říká, že "anglosaská civilizace zešílela". Nahrává to totiž mému dojmu ze současné celé civilizace (postmoderní), že v ní člověk nemůže být normální. Je to podle mě dáno hlavně odtržením od přírody a jakousi nechápavostí, jaký je skutečný význam homo sapiens ve vesmíru - žádný.

0 0
možnosti

Děkuji za tip !

1 0
možnosti
ZZ

s B.Kurasem bezvýhradně souhlasím, i v jeho názoru na navážení teroristů do evropy

3 0
možnosti
  • Počet článků 341
  • Celková karma 14,80
  • Průměrná čtenost 1230x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/