Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Výborný článek. A nedivím se, že P&L prská. Oni neradi skutečná fakta. 

Jsou to lidi, kteří s plnou pusou morálky umí pěkně zákulisní hry, intriky.  Většinou o sobě prohlašují, že jsou pravičáci, ale ve skutečnosti jsou to kolektivisti, kosmopoliti, internacionalisti, kterým nevadí nadvláda odnikud.  Jsou ve skutečnosti levicoví až běda, a nejraději by nám určovali, co si máme myslet, jak máme jednat.

Je to jejich styl "nepolitické politiky" ! Vláda Osobností, které nám oni budou vybírat...

3 1
možnosti
AK

Nejdrive, pokud  od autora jsem nic necetla si prectu neco o "autorovi" a tesila jsem, ze si prectu zajimavy a nezaujaty clanek. Autor se nam ale snazi podstrcit ze jsme tupe stado, ktere se nachava ovlivnit tim, co kdo v techto mediich napise. Myslite si taky, ze kdyz nam psalo Rude pravo neblahe pameti tuposti, tak mu vsichni verili? A taky Vam tedy "kadrovali" tento clanek? Ne? Zbytecno co dodavatRv

2 4
možnosti
LK

Pokud někde vidím propagandu, tak to jsou "Parlamentní listy", nebo rudý právo. Ale chápu, že to se ti zrovna teď nehodí do krámu, když děláš vše pro zvolení Zemana :-)

6 3
možnosti
Foto

Válec propagandy je neuvěřitelný, je potřeba vydržet až do pátku a pak jít volit tak, aby propaganda dostala vztek R^

6 5
možnosti
JS

Váš článek je stručný, výstižný a pravdivý. Takže Karlomilcům nezbývá než Vám nadávat za něco jiného než jste napsal.

7 4
možnosti
JN

Karlomilec je co? jsem také Karlomilec, když nechci na hradě ožralu a hulváta Zemana? To ještě netvrdím, že k volbám vůbec půjdu, ale pokud ano, tak to Zeman určitě nebude.

4 3
možnosti
Foto

Televize zase manipulují občany ve prospěch Kárla, protože je zkorumpovaná vláda ovládá přes politiky jmenované mediální RadyRvRvRv!!!!!!

Já budu volit proti Kárlovi za jeho systémovou podporu korupci skrze anonymní akcie a nezveřejňování přímů úředníků, kteří rozhodují o zakázkáchRvRvRv!!!!!!

8 3
možnosti
PS

P68a44v94e63l 26S30y88c50h35a

20. 1. 2013 10:03

Já bych vám řekl proč budete volit proti Karlovi, ale to by mi asi admini smazali...

3 6
možnosti
KS

Nemohu než souhlasit. Když pročítám české deníky, mám naprosto stejné pocity jako vy. Jen věřím, že většina občanů nejsou hloupé ovce, které se médii nechají zmanipulovat.

9 4
možnosti
PZ

No pokud budou náhle povstalí "Zemanovci" jako Matějka, Břicháček, Polanecký a další dělat tu svou propagandu, lži a demagogie tak primitivním až trapným způsobem, tam se obávám, že se vám výsledek voleb líbit nebude :)

5 4
možnosti
JD

J40i48ř67í 78D54r49á77č

20. 1. 2013 9:22

Jo. Česky psané německé noviny a kýčovitý americký televizní škvár dominují našim médiím. To je realita. Proto je lépe sbírat informace nepřefiltrované přes tyto bohulibé a nezávislé instituce:-):-)

7 4
možnosti
TH

Delate si reklamu? Jakou chcete klientelu?

2 3
možnosti
MK

Tak jak to vypadá, tak Šloufa, Klause, Grosse, atd. :-)

5 5
možnosti
JL

Dr. Břicháček, služby všeho druhu. ;-D;-D

6 3
možnosti
  • Počet článků 345
  • Celková karma 13,77
  • Průměrná čtenost 1204x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/