Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NB

j@ck

5. 1. 2009 17:54
-

Myslim ze tato strana prilaka tak maximalne 15% volicu a docili jedine - rozdrobi pravici. Pokud by tu mela vzniknout opravdu nova pravicova strana, tak nova se vsim vsudy, tedy bez jakekoliv navaznosti na stare politicke kadry typu Vaclava Klause. Pro mne osobne bude navzdy neprijatelna jakakoliv strana, ktera bude mit s jeho klikou cokoliv spolecneho. Uz mam dost ruznych Langeru, Necasu, Klausu, Tlustych, Kozenych, Machu a jak se vsichni jmenuji. Tim ze se zmeni jmeno strany ale lide zustanou stejni se nic nevyresi, pravicove strana bude chybet dal.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

5. 1. 2009 17:55
Re: -

Já si myslím, že tahle strana přiláká spíš 1,5% voličů.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

5. 1. 2009 17:51
skutečná pravicová strana

Bude prosazovat zrušení platů poslanců, zrušení finančních dotací politickým stranám,...

Ten kdo si nedokáže našetřit na to, aby mohl dělat politiku zadarmo, ji nikdy nebude dělat dobře. Dokud budou vládnout lidé, kteří jsou na státu závislí, skončí to vždycky fiaskem.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

5. 1. 2009 17:46
školství

Sociální programy podpory porodnosti zhoršují kvalitu populace. Školství se tomu jen přizpůsobuje, dnešní magistr VŠ by stěží zvádl maturitu na gymnáziu z první republiky.

Pro mne je každá politická strana levicová.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

5. 1. 2009 13:19
Mě hlavně zaujalo to srovnání

se školstvím z dob R-U. To snad autor nemůže myslet vážně. Doba, kdy vrcholem techniky v domácnostech byla nahřívací cihlička na kamna, mejdlo s jelenem a konev na mlíko, přece jen i školství musela mít poněkud odlišné od toho dnešního. Ale jestli je vizí budoucí nové strany vrátit 50 % obyvatelstva na pole a ze zbytku udělat nádeníky, pak jde správným směrem, rovnou do (Y)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

5. 1. 2009 17:47
Re: Mě hlavně zaujalo to srovnání

Jenže pokud se velká část obyvatelstva válí doma, další studují nesmyslné obory typu "women studies", zatímco na špinavou práci sem firm tahají mongoly, je to opačný extrém.

0 0
možnosti
JK

kubas_carreras

5. 1. 2009 12:27
.

Obávám se, že snaha o založení další pravicové strany je nejen bláhová, ale i nebezpečná pravicové politice vůbec a pravý profit přinese pouze ČSSD a KSČM.

Nejsem si jistý, jestli by přilákala pravicové voliče, kteří dnes znechucení nechodí volit vůbec, spíš si myslím, že ubere dvě tři procenta z volebního výsledku ODS a za pár let zanikne.

0 0
možnosti
AF

Toli

5. 1. 2009 12:26
Slávistický homelessák - bývalý

Asi O.K., jedna poznámka ale:

Nevím, proč je třeba horlit proti tzv. omezování suverenity (např. Lisabonskou smlouvou). Toto se může snad týkat jenom našich politiků. My ostatní - kde že má být ta naše suverenita, a že jsme si ji nějak nevšimli už 60 let? A práve teď, kdy ČR může mít značný vliv na celoevropskou politiku příští pololetí? Když nebudeme v EU, kdy něco takového bude možné? No, budeme se přibližovat zase zpátky do náruče velkého slovanského bratra.

0 0
možnosti
JJ

Yurek

5. 1. 2009 16:34
Re: Slávistický homelessák - bývalý

G. Orwell, 1984 - velmi doporučuji k přečtení, abyste si dovedl udělat představu, kam míří eurosocialismus.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

5. 1. 2009 11:01
Nová pravicová strana už existuje

Má silný voličský potenciál, nesouhlasím s ní v mnoha věcech, ale šanci na existenci bych jí dal. Jmenuje se Národní strana.

0 0
možnosti
R

rozbor

5. 1. 2009 10:57
je prostor?

V něčem se s článkem schoduji a to hlavně v těch uměle navyšovaných počtech vysokoškoláků.Je to hrozné,ale připadá mi to,jako by se vychovávali absolventi pouze pro státní správu.Jinak můj názor na tu "novou" pravicovou stranu je vlažný.Je to z důvodu hlavně toho,že oba dva protagonisté jsou v minulosti navázáni na politiky a to jak čssd,tak i ods.Smyslem nové strany by mělo být,aby rezolutně řekli tito představitelé,co si představují vlastně pod tou pravicovostí,ale to se tak nestalo.Nějaké všeobecné plkání o něčem nekonrétním,to jim jde,ale schází tam ten racionální návod a hlavně jakým způsobem budou do těchto stran bráni noví členové.Budou to strany složené z lidí,kteří byli spjati nějakým způsobem s politikou 20 let a nebyla naplněna jejich ambice.Když jsem poslouchal toho ředitele (Mach?),tak on pro tu novou stranu nehořel,jeho projev byl spíše malatný bez nějakého náboje.On vystupoval s tím,že bude ve vedení té strany,ale to je tak vše.

0 0
možnosti
O

o.kostal

5. 1. 2009 9:50
nova pravicova strana

by mela byt hlavne pravicova, ne pseudopravicova jako ODS.

A hlavne by v ni nemeli byt politici (a komuniste) spojeni z minulymi stranami nebo mafii (jak ODS, CSSD, Zelezni, Cerni, ...)

Obavam se, ze ty dve nove strany nesplnuji ani jedno z toho. EU

0 0
možnosti