Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lrklo

22. 9. 2010 7:41
Prostě jde o majetek a tak jsou všechny prostředky

dobré.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

21. 9. 2010 23:25
Sebemrskačství šíří jen určité tiskoviny...

hlavně ty v rukách zahraničních majitelů - hádejte odkud...ale jen jednou ;-)

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 9. 2010 22:35
naprostý souhlas

Tenhle problém už má zajímat pouze historiky a ty kteří si o historických souvislostech rádi počtou. A když píšu souvislostech, tak tím mám na mysli především norimberský proces, který události 2.světové války uzavřel a určil její viníky i oběti.

Jakékoliv pokusy o změny posouzení, požadování vracení čehokoliv nebo hledání nových viníků je nutné považovat za politický nátlak, a ukazuje že to s tou Evropskou unií zase není tak úplně všechno v pořádku..

0 0
možnosti
H

hromobití02

21. 9. 2010 20:34
Pěkný, střízlivý pohled

mě osobně se ze sebemrzkačů taky zvedá žaludek, například kdykoliv na mě někde vyjukne dnes oblíbené slovo "čecháček" ve spojení s malostí českého národa. Jak na tohle někdo přišel a jak se to dostalo do módy mezi žvanily, co nikdy nic pořádného neudělali, ale plkat umí dokonale, to je mi záhadou. Asi si tak ventilují svou vlastní malost a aby se v ní necítili tak osamoceni, promítají tu svojí bezcenost do celého národa. Bohužel pro ně musím podotknout, že takto si své pochroumané ego nespraví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 345
  • Celková karma 13,77
  • Průměrná čtenost 1204x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/