Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HS

Humprey sir

5. 1. 2010 1:18
NE, TO NENÍ MOŽNÝ,TO SI VYMÝŠLÍTE

8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o;-€

0 0
možnosti
H

Honzalit

5. 1. 2010 1:15
Pane právníku

Vážení, dovolte mi upozornit Vás, že právo a obzvláště nezávazné má poněkud jiný charakter a význam než propagandistické texty či snad beletrie či novinová zpráva. Ačkoliv po prvním přečtení mi z toho jde taky mráz po zádech, tak taky vím, že první dojem z textu je něco jiného, než text samotný.

...přiznávám, citace o horách mě taky velmi pobavila, nicméně např. v oblasti sportu a mládeže na tom nevidím nic špatného. Obzvláště jelikož vím troufnu si říci mnohem více než Vy, co všechno se za tím skrývá a jaký to má význam a dopad. Měl jsem možnost, čistě náhodou, se dostat na evropské mládežnické akce, kde něco podobného vzniká, nebo čím je tento vznik motivován. (a několika opravdovým nesmyslům zabránit v proniknutí a možná z Vašeho některé přidal). Ano taky se mi nelíbí okázalé vyhazování peněz, ale to ještě neznamená, že s tím odmítnu všechno co s tím souvisí, ono bohužel v dnešní ignorantské a zjednodušené době je velmi těžké přitáhnout pozornost lidí na důležitá témata,

0 0
možnosti
JN

crupier

14. 9. 2009 22:27
To se nedalo celé ani dočíst

Opravdu by mě zajímalo, kolik stálo evropské daňové poplatníky vypracování těchto blábolů? Evropa spěje do ..., žíví se tu nefachčenkové, kterým práce smrdí, dále různí paraziti napojení na veřejné finance, kteří smolí mraky nesmyslných studií, nadace, neziskovky, z jejichž činnosti mají prospěch jen lidi co tam pracují,... Je to jak v Císařově pekaři v Císusalkuch - to se to bádá, to se to vědecky pracuje ... A korunu tomu dali ve Švédsku, z veřejných peněz platí natáčení "správně multukulturního a vyváženého" porna, neboť tamní feministky normální komerční porno uráží a chtěly nejaký pro sebe. No to mě po... Já se začínám těšit na vlnu státních bankrotů, pak snad tohle vyhazování peněz skončí. Ale to jsem asi moc velký optimista, kdyžtak se přestanou třeba stavět dálnice, ale tyhle kraviny budem platit dál.

0 0
možnosti
JN

Jannynov

14. 9. 2009 22:44
Re: To se nedalo celé ani dočíst

jojo, názoru R^

a naopak euromládežníkům, europornu a europarazitům . Rv

volby jdou, pobudou, neveselé budou :-/

0 0
možnosti
DS

Streit

14. 9. 2009 21:59
Mělo by to varovat i ty euronadšence

Ten jazyk si dobře pamatuji a nebylo to nic hezkého. Díky za odstrašující ukázku.

XEUX

[>-]

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

14. 9. 2009 21:42
Autor je typickým Klausjugend

tak si to tam aspoň napište a netvařte se jako někdo samostatně myslící.

0 0
možnosti
OU

14. 9. 2009 21:24
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti