Nevím, který prezident nám dělá ostudu…

Protivníci prezidenta Miloše Zemana (ODS, TOP09 a KDÚ-ČSL) se už hromadně formují a hledají taktiku, jak zabránit jeho dalšímu zvolení. A obávám se, že se jim to podaří.

Ovšem o tom, kdo komu a kde dělá ostudu, by se dalo diskutovat.

Pan Fiala s pokřiveným a poťouchlým úsměvem by se měl  především zajímat o členy ODS, kteří nejen, že nadělali spoustu ostudy doma i ve světě,  ale ještě k tomu lhali a kradli. Měl by tudíž své úsilí soustředit hlavně na své spolustraníky a na jejich výchovu nebo převýchovu.  Udělal by dobře.

Pan Bělobrádek, který, mimo jiné, neomaleně zesměšňuje a paroduje  ministra financí, by se měl zamyslet nad svým chováním a uvědomit si, že zesměšňuje hlavně sám sebe. Asi mu nedošlo, že už nechodí do páté Bé... Tomu bych doporučila,  aby hlavně nedělal ostudu sám sobě.

Pan Kalousek, který celé spiknutí proti panu prezidentovi Zemanovi organizuje,  by měl už konečně pochopit, že na něho není nikdo zvědavý.  Ten už nadělal tolik ostudy, podrazů a intrik, že by se o tom dalo psát na pokračování. Z politiky by měl odejít, i když ho jeho „topka“ ubezpečuje, že je nenahraditelný.  Možná by si mohl otevřít krámek s nějakými chemikáliemi …

Pan prezident Zeman byl řádně zvolen občany naší země, ať se to jeho odpůrcům líbí nebo nelíbí..   Že se s tím někteří  nedokázali  do dneška vyrovnat, je vidět na každém kroku. To, co všechno dokážou odpustit komukoliv, nikdy neodpustí Zemanovi.  Hlavně mu neodpustí, že se prezidentem stal. 

Není jako oni a to jim asi  vadí nejvíc.  Nazývá věci pravými jmény, nikomu neleze do zadku, nikde nic  nerozkrádá a v žádném případě nerozděluje společnost. Ta společnost už totiž dávno rozdělena  je. Na jeho příznivce a odpůrce.  

Snad nás, jeho voličů, bude v příštím roce dost……

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Danuše Brázdová | úterý 18.10.2016 16:12 | karma článku: 38,16 | přečteno: 1732x
  • Další články autora

Danuše Brázdová

Pan Karel Gott…

11.11.2016 v 14:50 | Karma: 24,30

Danuše Brázdová

Show Jana Krause….

8.11.2016 v 10:02 | Karma: 41,33

Danuše Brázdová

ČSSD ztrácí voliče.

12.10.2016 v 13:06 | Karma: 34,32

Danuše Brázdová

Fandím panu Babišovi…

10.10.2016 v 12:37 | Karma: 35,14