Fandím Pirátům a hnutí ANO !

Upřímně se raduji z volebního vítězství hnutí ANO a moc mě potěšil pohled na předsedu TOP 09, pana Kalouska, který jen špatně skrýval své zklamání z propadu své strany. A co si myslel ?

Že dosáhne lepších výsledků než jeho předchůdce ?  Nevím, kdo je na něho a na „topku“  zvědavý, ale já a mé široké okolí, rozhodně ne.   Osobně se domnívám, že konkrétně  pan Kalousek už dávno neměl v politice být a na volebním propadu „topky“ má největší „zásluhu“ právě on.  Bohužel, takových je daleko víc, kteří už nám všechny  své „kvality“ ukázali a měli už dávno zmizet z politické scény a   živit se poctivou prací.

Své umění nám už předvedla strana ODS i ČSSD a bylo by  jen dobře, kdyby dostaly příležitost i   jiné strany a hnutí… Pan Babiš bude totiž straně ODS a ČSSD  stále marně vysvětlovávat svou vizi o řízení státu jako firmě… Rodinné firmě, kde všichni mají zájem, aby se jim dařilo a aby firma co nejlépe prosperovala.  Politici typu Kalousek, Marek Benda, Němcová, Sobotka,  Hašek   a spol.,  sedící na svých teplých židličkách již téměř čtvrt století, nemají totiž  ani ponětí,  co to firma vůbec je, natož aby věděli něco o jejím vedení.  Proto jim to asi nikdo nikdy nevysvětlí…

Nechápu, proč  je prezident volen maximálně na dvě volební období a tady ti Kalouskové  a Bendové  sedí a budou sedět v poslanecké sněmovně celý život… ? Nebylo by lepší, kdyby byla i poslancům, kterých je mimochodem nadbytek, určena také maximálně dvě volební období ?  Jedno pořekadlo praví, že život je změna. A je to tak. Lidé touží po změně. Ale u nás po ní volají  marně. Co se dá udělat  s takovými politiky, které vyhodíte dveřmi a oni vlezou oknem ?  Viz pan Hašek. Celý brunátný ve tváři přiznal, že po osmi letech sice bude muset opustit post hejtmana, ale jinak  nás ihned všechny „ubezpečil“, že on se nevzdá a v politice bude (škodit) dál……. Co na to říct ?

 

Autor: Danuše Brázdová | neděle 9.10.2016 16:12 | karma článku: 35,83 | přečteno: 1702x
  • Další články autora

Danuše Brázdová

Pan Karel Gott…

11.11.2016 v 14:50 | Karma: 24,30

Danuše Brázdová

Show Jana Krause….

8.11.2016 v 10:02 | Karma: 41,33

Danuše Brázdová

ČSSD ztrácí voliče.

12.10.2016 v 13:06 | Karma: 34,32