ČSSD ztrácí voliče.

Ministr vnitra pan Chovanec v jednom ze svých rozhovorů pro tisk říká, že by se ČSSD měla zamyslet nad svou politikou. To  by určitě měla…

 

A zamyslet nad sebou by se měl i pan ministr Chovanec. Ono totiž na volební výsledky mělo určitě vliv i jeho chování, které předvedl v kauze reformy policie. Reformu jednoduše podepsal, bez ohledu na rozhodnutí koalice, která projednala její odklad. A i když pan ministr prohlašuje, že si nemyslí, že by schválením reorganizace udělal chybu a porušil koaliční smlouvu, řada lidí si to myslí. Zlikvidování Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu bylo až příliš podezřelé.  Možná, kdyby pan ministr tolik nepospíchal a byla vidět snaha o vysvětlení  takového rozhodnutí, udělal by líp.

Předvedl jen, že se umí postavit proti všem a prosadit svou. Trošku arogantní jednání, ne ?

Ono je toho  víc, co se nám, některým voličům, na ČSSD nelíbí.

Jeden lže /Hašek/, druhý je trestně stíhán a odmítá odstoupit /Rozbořil/, třetí bere dary od firem /Mačák/ a tak by se dalo dlouho a dlouho  pokračovat. Nedrží ani ve straně při sobě, viz Sobotka a Zimola, natož, aby drželi s koaličním partnerem /ANO/.

Pan premiér Sobotka je kapitola sama pro sebe a je s podivem, že si zrovna tohoto člověka strana vybrala za svého lídra. Asi jim vyhovuje člověk typu kam vítr, tam plášť….

Je po volbách a už se zase předvádějí. Volební výsledky nerespektují. Hlavně se dostat ke korytům……

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Danuše Brázdová | středa 12.10.2016 13:06 | karma článku: 34,32 | přečteno: 1070x
  • Další články autora

Danuše Brázdová

Pan Karel Gott…

11.11.2016 v 14:50 | Karma: 24,30

Danuše Brázdová

Show Jana Krause….

8.11.2016 v 10:02 | Karma: 41,33

Danuše Brázdová

Fandím panu Babišovi…

10.10.2016 v 12:37 | Karma: 35,14