Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

NenĂ­ tÄ›ch novĂ˝ch vÄ›cĂ­ tak trochu moc? Máte pravdu. Je. Dnes mě naštvalo zjištění, že v rámci metamorfózy zanikla řada elektronických odkazů na moje (starší?) články, což šmahem znehodnotilo hodiny mé práce. Nevím, zda budu mít chuť, dávat to do pořádku. Možná se budu spíš věnovat kydání hnoje, které kvůli blogu zanedbávám.

0 0
možnosti
Foto

Někdy si lidi si stěžují, že je to na světě stále horší a horší. Již dávno jeden moudrý muž řekl: "A představte si, jak to na světě bude špatné, až naše děti na stará kolena budou říkat, jak to bývalo na světě krásné v době jejich mládí." ;-)

0 0
možnosti
Foto

Asi Vás to překvapí, ale už se mi podařilo vložit nový fotoblog. :-)

0 0
možnosti

Máte pravdu. Ne nadarmo se říká, že méně, je někdy více. Palec nahoru!

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi.

V novém administračním systému blogů na iDnesu jsou jistě nové dobré věci. Některé věci, jako ty nové fotky perexu se mi nelíbí. Ale na to si asi zvyknu.

Jistě víte, že zatím nefunguje vkládání fotek do článků. 

Je to třeba ještě odladit a vylepšit. Uvidíme, jak to dopadne. :-)

1 0
možnosti
MP

Souhlas. Čeho je moc, toho je příliš. Z toho, co uvádíte, mě nejvíc štve přehazování zboží v supermarketech. Já jsem z těch, co většinou nakoupí pouze to, pro co si přišli, takže mě spíš vytočí a odpudí. Bohudík, zatím drží skupiny zboží pohromadě, ale co když je napadne promíchat zboží úplně - toaleťák, rum, mouka, čaj, ubrousky, čokoláda;-D

Tady na blogách to taky přerovnali, reklama je mnohem větší, zdá se mi.

3 0
možnosti
Foto

Reklama je teď pěkně hned vedle diskuze. To abychom ji náhodou nepřehlédli Rv:-/

0 0
možnosti