Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

vavil

10. 7. 2012 23:24
Karma,

jen si myslím, že každý má svůj čas.

0 0
možnosti
MS

kilokrok

10. 7. 2012 22:24
Proč děláte ze sebe blbce!

Snažíte se obhájit něco, co obhájit nikdy nemůžete! Za par let řeknete o tom: "Já jsem byl vůl!"

My si děláme závěry s tím, že máme pochybnosti o vašem zdravém rozumu! Říkáme si:"Je to vůbec možné, aby takto vystupoval mladý člověk a nebyl to psychopat? "

Nestydíte se? Pokuste se rady a své postřehy aplikovat na sebe a řídit se tím! Vytvořte si svoje vlastní pravidla pro svůj vlastní život a pak nám řeknete, jak se vám to povedlo!

Zatím jste nikoho nepřesvědčil, jen psychicky narušené jedince, které se snažíte reprezentovat! Vzpamatujte se!

A ještě jedná rada: Učte se od starších a chtějte ať vám sdělí, co nejvíc, než skončí jejich život! A druhá rada: Pokuste se zjistit, proč vypadáte jako hňup![>-]V

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

10. 7. 2012 18:58
Mlčet znamená užírat se

pokud jste přesvědčeni, že vaši blízcí dělají fatální chyby, je rozumné jim to říct. Ujistit se, že znají váš názor na věc. Budete pak klidnější. Samozřejmě, dále se svým názorem neobtěžovat, pokud není žádán, to je jasné, že opakování v tomto případě nemá nic společného s moudrostí.

1 0
možnosti

oldiess

10. 7. 2012 19:51
Re: Mlčet znamená užírat se

tak, tak, nebo poznamenat - jejda bacha, před 30 lety jsem to dělal přesně tak a zeď mi celá spadla, ale Franta zedník mi s tím píchnul a hllavně mi řekl,že se cihly musí vázat:-)

0 0
možnosti
P

Pacik

10. 7. 2012 17:56
ANO

Pěkné.Mám svoji zahrádku a mlčím.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 971x
Koučink hrou - hrajeme si na změnu. Kdo si hraje nezlobí!

Pracuji s lidmi na změně. Změnit něco potřebujeme každý. A většině z nás se to nedaří. Změna je život! To víme, ale i změna typu jo-jo efektu patří k životu. Chceme se změnit a zůstáváme stále stejní... Pojďte si hrát!

Mám stránky 333coaching.cz. 

Nechci psát rady pro druhé, ale to, co vychází z mé osobní zkušenosti. Co jsem prožil a zakusil na sobě. Jen to má sílu, to funguje. Pokud to nepomůže mě samotnému, nemám právo to nabízet druhým.

Přečetl jsem spoustu dobře míněných příruček. Málokdy za nimi ale byl osobní prožitek autora. Pisatelé píší proto, aby psali ne aby sdělovali, co prožili.

Psaní je pro mně nacházením sama sebe. Ta slova jsou moje myšlenky a tím kousek mě samotného. Možná by šlo podobně jako při detekci krve podle slov určit DNA autora. To, co píšu je moje DNA. Asi tam bude i spousta chyb. Nejsem dokonalý. Některé věty bych možná znovu nenapsal. Měním se. Snažím se o osobní růst, i když je to někdy těžké. Možná bych taky za všechny svoje názory nedal ruku do ohně. Nejsem neomylný.

Stává se mi, že mě reakce čtenářů dovedou k jinému uvažování. Třeba to zabolí, ale pomáhá mi to. Moc mi ta zpětná vazba pomáhá. Díky za ní.