Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

31. 7. 2012 11:24
Spoře oděné slečny

z reklam na mne velmi často působí příjemně, vzrušivě...a věřím, že ještě dlouho to tak bude :-)

0 0
možnosti
MR

rodd

31. 7. 2012 10:27
Bible

je vlastně obrazem dětského pohledu na svět, který obdobně jako děti zatím postrádá zkušenosti z života a vlastní samostatnosti a odpovědnosti (dospělosti). Vývoj lidského charakteru - osobnosti potřebuje vzdělání jako základ k samostatnosti a rozmanité psychologické projevy, tak aby se rozvinul duševní život a poznal svoji hodnotu a hodnotu všeho kolem sebe. My vlastně pořád setrváváme a vztahujeme se k lidské společnosti jako tlupě primátů, a to z té stránky že je potřeba ji zabezpečit a chránit, tedy neustále se od ní nějak obracet a projektovat.Jenže v tom není náš potenciál, ten přichází na řadu teď a je o potřebě vyvinout svoji duševní individualitu, charakter. Ten se vyvíjí kontaktem a v bohatém prostředí kde je různé chování lidí, přírody, planety. To navíc zapadá do rozmanitého vývoje ve společnosti co se týče potřeb a smyslu života, tedy vytváří ekosystém , různých společenských "vrstev". Je to pak živná půda pro zdravý vývoj společnosti a možnosti jedinců růst.

0 0
možnosti
MR

rodd

31. 7. 2012 10:37
Re: Bible

Je potřeba pochopit tento fenomén že lidská populace není rodina a ten typ jež by se měl vychovávat a neustále na něj nějak útočit, neboť jeho účel je vytvářet bohaté prostředí pro různé potřeby lidí na jejich cestě k duševní osobnosti. Obdobně jako ve škole, nelze chtít po prvňáčkovi aby se choval a měl výsledky jako žák 8 třídy, třeba :-). Lidská společnost vlastně plní dvě úlohy, jedna je jako živočišný druh, tlupa primátů a je vlastně rodinou a má svůj rodinný kolorit a vize světa, náboženství, autoritářství, Bibli. Druhá je být lůnem pro individuální proces růstu duševenství lidí, což je vlastně i další pokračování evoluce. Jestli že někdo je doma v první hodnotě  lidského druhu, bude i jeho vize světa a potřeby s tím spojené a moc nepochopí druhý proces který učí člověka se vyznat ve světě, jeho zákonech a v sobě samém, tak že pozná odvěký řád, který je vlastně lidsky netečný a neuchopitelný, neboť není personální. Lucifer z psychologického hlediska nás učí temným zákoutím projev

0 0
možnosti
H

hafusak2

31. 7. 2012 10:21
Někdo tvrdí, že první člověk byl rolník,

někdo že prostitutka. Informovaní vědí, že prvním člověkem byl politik. Bůh stvořil svět z chaosu - a kdo dokáže jedině udělat pořádný chaos? ;-D

0 0
možnosti
F

Faustino

31. 7. 2012 10:15
Lucifer

přece není Satan.

"Lucifer coby Satan je smyšlenka založená na mylném chápání veršů Izajáše 14:12-15. Hebrejské slovo Helel je spojeno s Jitřenkou či postavou blízkovýchodních mýtů mající stejný astrální význam.

Pokud vám představitel jakéhokoliv filozofického či náboženského směru tvrdí něco jiného, pak jej upozorněte, že buď tvrdí nepravdu nebo záměrně lže a pošlete mu tento text. Sami také budete schopni rozeznat bludná náboženství založená na nepravdách. Pokud je totiž něco založeno na nepravdě, tak je to celé nehodno následování."

http://www.czechdream.cz/komentare/lucifer-je-vladce-pekel-nebo-jezis

0 0
možnosti