Začíná další předvolební fraška

...Právě sleduji TK císaře a krále Středočeského kraje Ratha. Tak prosím chvíli strpení, než budu pokračovat...Tento císař a král Středočeského kraje opět nezklamal. Dozvěděli jsme se, že všechno vlastně bylo špatně (proto se to musí zrušit, když už jsme na to nepřišli sami - rozuměj ČSSD a jeho Veličenstvo - zvláště když ty peníze netečou ke mě do kapsy nebo do stranické pokladny). Je vidět na této tragikomické osůbce, že už mu dochází střelivo a hlavně peníze na sliby, které slíbil veřejnosti.

Začal TK jak jinak než pro něj typickými vulgárními urážky jím zmíněných osob, což jej řadí na úroveň... Každý si může domyslet, jaké podstatné jméno místo těch tří teček si tam napíše. Ale raději toho nechám, abych se nedostal na jeho úroveň. Brrrr, to bych určitě nechtěl. Už tento pán mluví půl hodiny a ještě jsme neslyšeli, co udělal pro tento kraj, kromě přihození peněz svým známým a příbuzným (zase si ten tisk strašně vymýšlí a on je hrozný chudáček, kterému všichni ubližují).Prožrání rezerv z minulých let na populistické proplácení regulačních poplatků, žádné opravy na silnicích (tedy skoro), hlavně peníze na uměleckou školu, kde bydlí brácha.

Jsem rád, že nebydlím ve Středočeském kraji pod velením tohoto větrného kohouta ČSSD, dříve členem ODS a jedním z prvních navrhovatelů poplatků ve zdravotnictví. Lidé bděte a přemýšlejte, koho to tam máte. A prosím, zkuste to vlastní hlavou.

P.S.:  To bude zase urážek na mojí hlavu v podobě modrých strak, ale nejsem modrá straka. Jen nesnáším, když ze mě politici dělají (teď už nejenom blbce, ale po této TK a se začátkem předvolební kampaně KDUČSLČSSD, spíše kreténa a primitiva). 

Námět je čerpán z těch nejhorších pravicových a bulvárních tiskovin, které nejdou na ruku ČSSD. Tak se omlouvám, že nečtu Blesk a Rudé Právo.

Autor: Tomáš Bouček | úterý 23.6.2009 13:36 | karma článku: 33,64 | přečteno: 1601x