Veřejný zájem!!! Politici se všichni zbláznili!

... To je poprask okolo jedné ústavní stížnosti a rozhodnutí ÚS. Najednou mají všechny politické strany svůj veřejný zájem a půjdou i přes mrtvoly. Potažmo mrtvolu ÚS. Jak najednou se všichni krásně umí shodnout, pokud jde o to, že z nich udělal Ústavní soud osly i přesto, že se o této situaci mluvilo, už když Paroubek pokládal se svými soudruhy vládu...

... Řešení je hned na světě napříč politickým spektrem. Veřejný zájem je jen zájmem politických stran (hlavně zájmem týkající se jejich stranických pokladen a o nic jiného) a to co nyní probíhá v médiích je jen nechutné divadlo politiků, kteří se snaží hodit chybu na někoho jiného. Škoda jen, že zájmem politiků není vyvést tuto zemi z krize. 

Velmi zarážející je také jejich úcta k Ústavě a Ústavnímu soudu. Opravdu  klasická ukázka malého čecháčka, kterých je v Parlamentu a v Senátu  opravdu hodně. Proč si s tím budeme dělat hlavu, my jsme Ústavu nepsali, je to jen cár papíru, takže si jí budeme upravovat, jakkoliv a kdykoliv se nám zachce a jak to bude nám a politickému rozložení sil vyhovovat. Mám jeden návrh: což takhle tu Ústavu zrušit, zrušit i Ústavní soud? Stejně jen přidělává práci a komplikuje život. Opravdu jste se mě politici všech stran zhnusili... Že bych dal nakonec hlas DS?

 

 

Autor: Tomáš Bouček | čtvrtek 3.9.2009 10:01 | karma článku: 22,09 | přečteno: 953x