Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vodní želva

28. 8. 2009 14:00
Autore, jste odporný člověk.

Když si přečtete některé moje příspěvky, tak zjistíte, že opravdu ČSSD nemusím, ale tady se musím zastat Petry Paroubkové. Napsal jste, že  toho asi mnoho nevydrží, jelikož "obyčejné" ženy musí zdolat daleko větší psychický nápor (asi než PP). Víte ono těhotenství není taková sranda, jak si asi myslíte a asi jste přehlédl jednu dost podstatnou věc - Petra Paroubková totiž před nedávnem potratila. Věřte tomu, že po takové zkušenosti se hlídá každá žena, která si přeje mít dítě a při každé nevolnosti jde k lékaři. Pište si, co chcete, ale pro mě jste se dostal až na úplné dno.  

0 0
možnosti

kostej-nesmrtelny

28. 8. 2009 14:05
Re: Autore, jste odporný člověk.

Rozhodně je odporné vytahovat soukromé záležitosti na veřejnosti. To máme Paroubka litovat? Vím, co to znamená, ale hvězdy toho rády využijí, aby podpořili své protějšky. Zvláště hvězdy typu bulvár Blesk, Šíp apod., čímž se P.P. k nim zařadila. Respektive ji tam zařadil J.P. O to je to hnusnější. Autor má s touto komedií naprosto pravdu.

0 0
možnosti

Tonda Brno

28. 8. 2009 14:19
Re: Autore, jste odporný člověk.

Pokud má PP nějaké problémy a dokáže jí podobné foto tak rozrušit, tak si to nemá prohlížet a číst. Nakonec možná, že příčinou nevolnosti vůbec nebyl ten článek, ale třeba jen venkovní teplota nebo tlak, To by ale nevyznělo tak, jak to prezentoval JP.

0 0
možnosti

Luboko

28. 8. 2009 16:25
Re: Autore, jste odporný člověk.

na to dno se ona paní dostala svým vystupováním a chováním ona sama  - nemám na mysli vůbec její těhotenství , to přece do politiky nepatříRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Zaměstnanec....a všechno, co s tím souvisí. Ženatý a s rodinou.

Seznam rubrik