Skřeky pana Dluhoše....

Dnešní den nám přinesl TK pana Sobotky z ČSSD. Význam této TK jsem jaksi nepochopil, proto žádám všechny lidi, kteří jeho vystoupení pochopili, aby mi jeho vystoupení přeložili do češtiny. Jsem obyčejný člověk, málo rozumu, takřka nevzdělaný (nemám vysokoškolský titul - ani z Plzně, ani ze Slovenska), bohužel nemám ani na to, abych myšlenky tohoto zastánce dělnického lidu a odborníka přes ekonomiku s titulem JUDr. dobře pochopil...

Byl bych velice nerad, abych v případných předčasných volbách hodil hlas někomu nezodpovědnému, někomu, kdo chce tento stát přivést totálně ke kolapsu, někomu kdo rozhazuje peníze ze státního rozpočtu lidem, kteří rádi zneužívají sociální dávky... a tak bych mohl pokračovat ve výčtu dalších položek, které mají negativní vliv na státní rozpočet. Prosím všechny lidi, aby mi vysvětlili zákonitosti fungující a prosperující ekonomiky, zákony zachování hmoty (nemohu vyrobit zlato - peníze z ničeho).

Chtěl bych umět zařídit, aby bylo vše zadarmo. Hubu mít roztrhnutou od toho, jak mi neustále lítají pečení holuby zase do huby... Abych nemusel vynakládat spoustu práce na to, abych zabezpečil vlastními silami svojí rodinu. Budu se těšit na to, jak se stát o mě zadarmo postará, všechno bude v rukou odpovědných lidí, kteří vědí daleko lépe, co je pro mě lepší, než já sám... A bude mě hřát vědomí, že je o mě dobře postaráno, že stát má kontrolu nad tím, jakou mám stolici... atd. Vážený pane Sobotko, chápu Vás, že Vám jde jen a jen o blaho lidu... O nic jiného. Jak by mě to také mohlo napadnout. Takového lidového lídra s kvalitním týmem za zády (Rath, Jandák, Zaorálek atd...)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Bouček | středa 8.6.2011 14:02 | karma článku: 28,64 | přečteno: 1407x