Oranžové předvolební šílenství a nejen oranžové

Tak už se máme zase na co těšit. Těším se, až v tomto státu po volbách bude nádherně. Těším se, že zdravotnictví se opět  začne přibližovat socialistickým standardům, kdy se z pacienta opět stane hmyz a bude bezplatné (o zdravotním pojištění nechci mluvit, to se přeci nehodí). Těším se, až se začne rozdávat ze státního rozpočtu, všem pár korun a těším se, jak všichni díky takovým darům ve výši 200 až 300Kč zbohatnou a budou se mít dobře. 

      Těším se, jak bude ve státní kase víc a víc peněz na opravdu důležité věci. Na věci jako jsou nové silnice, na opravené ty původní. Těším se na rozvoj státních škol všech stupňů, na zvyšování platů pedagogickým pracovníkům. Těším se na úbytek nezaměstnaných (díky vyšším daním těch, kteří vytváří pracovní příležitosti). Vždyť před volbami se na to najdou vždycky peníze. Těším se na úplně nové a nezadlužené zdravotnictví, kde bude všeho dostatek (ale to jsem už psal výše).

   Těším se, jak na silnicích budou jezdit díky šrotovnému jen nová auta a v nich všechny sociální skupiny (samozřejmě si každý koupí škodovku). Těším se, jak se všem najednou začne chtít pracovat (mám na mysli pouze jen ty, kterým se do teď nechtělo, ale nejvíce křičí, jak je pravicová vláda odírá na dávkách). Těším se, že budou peníze na pastelky a nemohu se dočkat, až se těm kapitalistickým manažerům a špičkovým odborníkům  zvýší brutálně daně (vždyť jsme si přece všichni rovni, tak proč by měl mít někdo vysoké platy - tedy kromě politiků).  Těším se, jak nás naši oranžoví Vůdci povedou do otevřené náruče EU (myslím tím, že se pohrneme bezmyšlenkovitě do jejích spárů a s poklonkováním, se vším opět budeme souhlasit a budeme zase ta hodná bezvýznamná zemička, se kterou si budou všichni okolo dělat, co chtějí), jak už nám jednou za své osmileté vlády předvedli. K poslední větě bych chtěl jen dodat, že tím nemyslím, že EU není k ničemu.

    Těším se na světlé zítřky, kdy se o všechno za mě postará stát a já nebudu muset na nic myslet. Když se nezodpovědně zadlužím, je tu Lidový dům a jeho obyvatelé, kteří mě za peníze daňových poplatníků ze všeho vytáhnou... (ale jen před volbami).

Bohužel asi nezvládnu všechno vypsat, co se u nás zlepší. Na mnoho věcí jsem určitě zapomněl, ale jen jedno vím zcela jistě - bude toho ještě víc...

 Jen nevím, kdo to všechno bude platit. Možná asi ještě naši pravnoučata. Ale o to jim přec nejde. Budou zase zpět ve Strakově akademii.

Zapomněl jsem ještě na levnější elektrickou energii...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Bouček | neděle 19.4.2009 15:17 | karma článku: 26,17 | přečteno: 867x