Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

1. 12. 2009 17:02
Postup politických stran:

1)Získat hlasy svých straníků,2)získat hlasy nespokojených z jiné strany,3)nerozhodnutým dostatečně dokola tvrdit,že hlas malým stranám propadne(tím mají zajištěno,že je netrumfnou)

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

1. 12. 2009 16:50
Se uvidí

Do voleb ještě dost času a vše je přece jen v  pohybu, předčasná rozhodnutí nemusí pak platit. K volbám jako vždy jistě půjdu, dnes nevím koho budu  volit, ale pokud by to bylo nyní, dám neplatný hlas jako výraz aktivního protestu se současnou politickou situací.     8-o   

0 0
možnosti
V

vsamotar

1. 12. 2009 14:47
Nevolit je špatně!

Takže když si všichni řeknou "Nepůjdu volit", k volbám přijdou jen členové stran a vyhrajou komunisti s nejpočetnější členskou základnou.

Nevolit, je jako říct tomu nejnenáviděnějšímu sousedovi (který volit jde): Dělej si se mnou co chceš, rozhodni to za mě, mě je jedno co se mnou bude. Koho zvolí on, ten bude řídit stát.

Je důležité jít volit. Snad se dá najít "to nejmenší zlo" a nebo aspoň to největší a volit kohokoliv proti němu.

Volby budou bohužel platné, ikdyby přišel jen jediný člověk. Je to špatně a je to tak. Čím víc nás nepůjde volit, tím blíž budeme totalitě či diktetuře.

To je můj názor.

0 0
možnosti
TB

kostej-nesmrtelny

1. 12. 2009 14:52
Re: Nevolit je špatně!

Asi ano. Možná se do voleb opravím a budu volit to nejmenší zlo. Snad je na rozhodování ještě času dost. Ale tyto dvě strany u mě totálně propadly. ČSSD jsem nevěřil nikdy, s ODS jsem se ztotožnil jen v některých případech, ale to co provádí v Praze poslední dobou je skutečně výsměch všem. Můžou si s ČSSD podat ruce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Zaměstnanec....a všechno, co s tím souvisí. Ženatý a s rodinou.

Seznam rubrik