Divadlo pokračuje..... bohužel opět v podání ČSSD

Už je mi trapné opakovat v nadpisech název této politické strany, ale bohužel opět ukazuje, pro koho je určen jejich volební program, jejich vystupování  a jednání. Opravdu jde této straně o přetažení voličů směrem od KSČ, dále pak jim jde o lidi, kteří se nechávají rádi manipulovat druhými (jelikož jsou na to zvyklí z dob minulého režimu), neschopni se postarat sami o sebe. Ale to už se zase opět opakuji. Jenže bohužel tato strana jede v režimu kolovrátku podle hesla: TISÍCKRÁT OPAKOVANÁ LEŽ SE STÁVÁ PRAVDOU, AŤ UŽ JDE O SEBEVĚTŠÍ PITOMOST.

Bohužel většina potenciálních voličů nechce o tom přemýšlet anebo v horším případě to neumí. Stačí jim, když jim to vůdce řekne a tak to tedy bude pravda.

Chci jen citovat socialisticko-komunistickou myšlenku regulace úplně všeho (lidé totiž nejsou schopni samostaného uvažování - bankovní poplatky, služby telefonických operátorů apod.) - velice levný předvolební trik, z kterého se dá po volbách velice snadno vykličkovat, jen aby jsme dostali hlasy. Dále pak vystoupení člena ČSSD Škromacha ohledně aktivity mladých lidí v politickém životě, zvláště pak jeho vyjádření, že teenageři nejsou schopni vlastního úsudku a měli by se raději obracet na starší lidi, kteří mají větší zkušenosti. Souhlasím částečně. Ale jen s tím, že mají větší životní zkušenosti, většinou pak nikoli větší politické zkušenosti. Takovýchto lidí je již málo a  pochybuji o tom, že měl Škromach na mysli zrovna politické vězně (ke kterým by si chodili mladí lidé pro rady) . No a nemusím chodit opět daleko pro další lapsus, který se odehrává v socdem. krajích a to jsou volby na nečisto. Čeho se tak soudruzi z ČSSD bojí? Nemůže mladý člověk (ačkoliv ještě nemá volební právo) vyjádřit svůj názor na politiku a politiky? Podle ČSSD nemůže. Vždyť jsou to nesvéprávní lidé, jelikož by nevolili tuto stranu a nejsou zatížení žádnými předsudky.

Z toho mi plyne jen jeden možný závěr dle ČSSD: všechno zregulujeme, potlačíme svobodný názor již v zárodku a budeme mít nad vším kontrolu, jen aby se tu nerodil nějaký ten protivník a to vše za tiché podpory KSČ, která s tím má bohaté zkušenosti (zatím to popírají, ale květen odkryje karty). Ano, tomu se říká diktatura...

 

Autor: Tomáš Bouček | středa 28.4.2010 12:17 | karma článku: 34,07 | přečteno: 1758x