Diskuse

Ach ty reklamy!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Radek0075

27. 8. 2009 14:47
Možná mi to nebudeš věřit, ale ty stupidní reklamy jsou

vesměs zahraniční a tak jako je vysílá Nova, tak jsou vysílané minimálně po celé Evropě. Calgon není český výrobek, zrovna tak jako většina šamponů, byť se některé u nás vyrábí. Reklama na nápoje, nebo sportovní obuv má poněkud jiné možnosti než reklama na prášek na prádlo. Tam toho moc vymyslet nelze, ono totiž nestačí říct že paní Jágrová pere Jardovi spodky v Arielu. Ale já ti řeknu v čem se ti ty reklamy na zahraničních stanicích zdají lepší. Jsou v angličtině, nebo v němčině a pro některé zaprděnce to tím dostává nádech luxusu:-)

0 0
možnosti
TB

kostej-nesmrtelny

27. 8. 2009 15:01
Re: Možná mi to nebudeš věřit, ale ty stupidní reklamy jsou

Tak takhle dalece bych neuvažoval. Stačí, abych použil vlastní mozek, trochu rozuměl řečem a díval se na provedení...a překlad. A hlavně nebyl náchylný k vymývání mozků (např. reklamy a politická demagogie - jak to někteří umí.

0 0
možnosti
V

vsamotar

27. 8. 2009 14:31
Z druhé strany

Ono to s reklamami není až tak jednoduché. Zkuste vymyslet originální vtipnou reklamu, nebo slogan! U některých věcí (zjeména prací prášky) to snad opravdu nejde a tak vznikají "čistoskvoucí prádla" a "nejlepší prášky všech dob" (pokud opravdu všech dob, tak asi i dob budoucích, takže příští už budou horší?). Na druhou stranu podle mě by nebylo od věci občas koupit zahraniční reklamu a počeštit. Zahraniční reklamy jsou totiž opravdu mnohdy povedené.

0 0
možnosti
MK

Escaflowne

27. 8. 2009 14:27
Jak to je se zákonem

Dobrý den

Mě by osobně zajímalo jak je to se skutečností,že vysílat reklamy bez oddělovací pasáže  (znělka ,že teď již budou následovat reklamy) je protizákonné.Někde jsem četl ,že tomu opravdu tak je.Jedná se o nešvar posledních několika let.

Příklad:Hrdina se chystá kouknout za roh ,zda se tam nachází padouch a v tom BUM Tento film sponzoruje hyper super turbo výrobek na prd.Poté teprve následuje hudba a znělka uvádějící reklamu.

S přáním pěkného dne

Escaflowne

0 0
možnosti
JD

pedr64

27. 8. 2009 14:44
Re: Jak to je se zákonem

ale to není reklama, ale sponzorský příspěvek. A určitě tam bude zmíněn výrobce(prodejce, poskytovatel), ale ne výrobek.

0 0
možnosti
JA

SocPredator

27. 8. 2009 14:17
U reklam je švanda

Jako TOP trapnosti bych teď zařadil aqua team, čaj který češi milují s těmi dvěma nemožnými "tanečníky", trdlákující všude možně, doplněné zoufalým komparsem. Docela jí teď dávají zhusta, když jsem to viděl poprvé, nevěřil jsem ;-D

V závěsu pak actimel, ten se ovšem musí prodávat hojně. No ono taky mlíko 10x dražší je ekonomicky vůbec skvělej nápad. Méně už ekologicky. Tak nějak si myslím, že tahle reklama nezmizí z TV už nikdy R^

0 0
možnosti
W

wrangler

3. 9. 2009 12:52
Re: U reklam je švanda

Autora této reklamy bych připoutal k židli a pouštěl bych mu ji bez přestávky 24 hodin!

0 0
možnosti
P

praveverka

27. 8. 2009 13:55
stupidní článek

Český divák je jednouchý, jemu stačí vidět slovo SLEVA a jde okamžitě do obchodu. V zahraničí jsou reklamy propracovanější pač diváci jsou náročnější. Jednoduchou reklamou nikoho přepřesvěčíte, aby reagoval! 

ps. vážený pane autore víte kolik stojí natočit kvalitní 30s reklama?

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Zaměstnanec....a všechno, co s tím souvisí. Ženatý a s rodinou.

Seznam rubrik