Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Díky za článek. Taky jsem se dobře pobavil. Začal jsem v 50 s orientačním během. Výhodou je, že když člověk nemůže tak to jde zamaskovat studiem mapy a tvářit se u toho, že hledá cestu.

0 0
možnosti
Foto

;-Dmoc jste mě pobavil-také se snažím ale je to spíš indiánský běh s tím, že fáze chůze je nesrovnatelně delší než fáze takzvaného běhu, v mém podání spíš belhání-ale určitě vydržímR^a i vám držím palce;-)

0 0
možnosti
DB

jsme na tom stejně :)

0 0
možnosti
MB

Souhlasím - pohyb je atribut všeho = Co se hýbe žije a naopak. Vrcholem pohybu je ovšem myšlenka! Pro zajímavost - vrchol pohybu společnosti je revoluce. Obé, mne dovedlo k poznání, že revoluční běh - Je pro člověka nedůstojná činnost! Již v městě jsem vyřešil tím, že autobus jsem odmítl dobíhat - Jede další. Běh, je možno nahradit tím, že člověk všude vyrazí dříve! Dnes jsem chalupář - Pohybu plno. Řeším to opačně - Dnes konečně vytáhnu zahradní lůžko na kolečcích. 1 ks nestačí, musím vyjet se 2 loži! Pes je rovněž moudrý a doznal poznání, že vyhřát si kožich - Není špatné! Problém běhu již řešil učitel národů - J.A. Komenský - Pravil, že "Veškeré kvaltování dobré pro ováda jest". O běhání nic nepojednával ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 580x
Jsem člověk, jenž rád pracuje se slovy a sem tam cítí potřebu i něco říci ostatním.