Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

10. 5. 2010 12:25
Ty jednotlivce si tam zvolil

národ. Takže je vinný. Stejně jako ochotně bral všechny výhody, které byly ze státních půjček. Mohl dát ČSSD najevo, že kašle na sliby výhod, všem stranám dát najevo, že vykrádat státní rozpočet nehodlá trpět. Místo toho jen kouká, kde by co taky urval. 40 mld je minimum. Je třeba najít 250 mld. Čím dřív, tím to bude méně bolet.

0 0
možnosti
PH

petrph

10. 5. 2010 11:39
pan Janota ty pravomoce nemá

a bohu díky. On by si pak třeba nějaký nový sociáldemokratický (nebo i komunistický)  ministr mohl vzpomenout na své předchůdce z 50.let, co konfiskovali majetek nepřátel státu, násilně převáděli do družstva za nesplnění dodávek a mnohé jiné.

Takže, policie vyšetřuje, soudce odsuzuje, exekutor vybírá a ministr ministruje. Víc by asi každý z nich dšlat neměl, než svou práci dobře a poctivě.Ale to už je, jak se říká, jiná pohádka...

0 0
možnosti
VZ

panmistr

10. 5. 2010 11:12
Ha pane,

rád bych upozornil, že třeba i paní Dvořáková (předseda akreditační komise k případu plzeňských práv) řekla v televizi, že by už moc ráda kdyby soudy nějakou korupční kauzu aspoň vyšetřily nebo lépe i odsoudily. A ona má jistě o koupci své vědomosti. Vy o korupci taky píšete, protože tak se tady rozkrádá. Takže opřete se tedy do policie, která to nechce šetřit, nebo soudů, které to nechtějí soudit. A nebo do statečných médií, které ty kauzy vytvářejí (čti vymýšlejí).

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 638x
Jsem občan, kterému není jedno jak se nakládá s jeho zemí, hmotnými a kulturními statky.