Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tonda Brno

17. 5. 2010 12:47
Realitou je,

že tento dluh tu je a že ho budeme muset zaplatit my občané. Vpodstatě každý politik se na taomto dluhu nějak podílel, někdo méně a někdo více. Je dobře, že někdo konečně říká, že takto to nejde dělat stále a že se bude muset nějak začít šetřit, že nežijeme už dávno v socialismu a že všechno něco stojí. Bohužel jsou tu politici, kteří budou i nadále tvrdit, že se vlastně nic neděje, že ostatní mají větší dluhy, že se nemusíme ničeho obávat. Když ale dojde ke krachu, tak to budou tito politici, kteří budou mít sbaleno jako první a honem pomažou pryč si užít svých "poctivě" vydělaných peněz někam jinam.

Raději budu volit někoho, kdo přizná, že je potřeba šetřit než jinýho, který bude lhát a tvrdit, že si klidně můžem užívat dále.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

17. 5. 2010 12:10
a já pařád, že mi to něco říká

Borůvka, Borůvková.... už vím odkud vítr fouká...

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 5. 2010 12:04
vemte to jinak

Lidi si přece volí politiky právě proto aby (ti politici) zařídili aby se (ti občané) měli lépe. Já vím, že je v tom čistý populismus, ale na to abych volil politika co mi říká "když mě zvolíš, bude se ti vést hůř", musím mít jednak opravdový důvod, a druhak opravdovou důvěru k tomu politikovi. Ten důvod zatím nemám (nebo jinak řečeno, po  celých 20 let budování kapitalismu, se mi přes úsilovnou práci nevede tak skvěle ,abych souhlasil s tím že se mi má vést ještě hůř), a opravdovou důvěru zrovna k politickému zkrachovanci Kalouskovi taky ne... Takže sorry.:-)

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

17. 5. 2010 12:49
Re: vemte to jinak

Takovej hloupej socánek. Jak se ti asi povede za 5, 10 let, když si dnes nasekáš takový dluhy, že nebudeš schopen splácet ani úroky? Myslíš, že se ti pak povede lépe?

0 0
možnosti
PK

Ccecil

17. 5. 2010 11:32
to je zase snůška

blábolů. Začíná to už jako Nový článek.

0 0
možnosti
PN

pifl

17. 5. 2010 11:29
Blábol

Vám musí pan Kalousek ležet pěkně v žaludku,že?Viníte ho ze všeho možného, zapoměl jste už jen přírodní katastrofy a válku o Falklandy.Nmyslil si také na Vaši ženu?;-D;-D

0 0
možnosti

Dr No

17. 5. 2010 11:19
Žádný politik není svatý

ale když už si mám vybrat ze dvou zel, tak si radši vyberu toho, který aspoň mluví o tom, že další zadlužování je špatné a že se s tím musí něco dělat, než toho, který veřejně lže, že se dluhy platit nemusí a chystá se bezstarostně dělat ještě větší dluhy. A nejškodlivější na tom je, že namlouvá hloupým lidem, že je někdo jiný POVINEN přispívat na jejich životní úroveň. Výsledky takovéto ideologie vidíme teď v Řecku. Celá Evropa se skládá na astronomický DAR, aby zmírnila následky toho, že PROŽRALI několikanásobně víc, než na co si vydělali a ti idioti ještě demonsrují proti tomu, že by třeba mohli začít žít za své.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 638x
Jsem občan, kterému není jedno jak se nakládá s jeho zemí, hmotnými a kulturními statky.