Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

11. 11. 2008 1:13
konec pravicové diktatury

Čím déle bude ODS u koryt, tím víc se naše země bude měnit v totalitní stát.

0 0
možnosti

Leopoldo

10. 11. 2008 13:27
Dobrota nebo blbost

Uz dávno  stará garda komunistú,kterí tolik utrpení zpúsobili lidem po tak dlouhou dobu,  mela být pred soudem a ve vezení.Místo toho se jim vse odpustilo a dokonce omluvilo.Ani jejich náhlé obohacení se jim nevycítá.Dnes kloktají slovem "demokracie" a "svoboda" jako by to byli oni co je vynalezli a dávájí nám  lekce. A výsledek,této "dobroty" je,ze mládez má úplne chybnou predstavu co vlastne komunismus v esenci je.To ze uz nedostávají  instrukce z Moskvy nic neznamená.Nyní ty nasi obnovení soudruzi si tu stategii,jak se dostat do vlády,  musí plánovat sami.Jaká to skoda a promarnení casu v nasí politice!

0 0
možnosti

Krabat77

10. 11. 2008 12:31
???

Pokud já vím , tak komunisti volby nevyhráli a nebyli ani druzí. Navíc se jednalo o regionální volby, které na život v ČR nemají téměř žádný vliv.

Nicmémě takových hysterických retardů tady psalo těsně po volbách mraky.

0 0
možnosti

Sampis

10. 11. 2008 12:36
Re: ???

Jistě, mnohem závažnější je, že sedí v parlamentu a podílí se na tvorbě zákonů.

0 0
možnosti

neofyt

10. 11. 2008 12:27
Bída pravice

Mezi 10miliony občanů bude vždy dost těch, kteří budou volit komunisty a socialismus. Věřím ale, že více by bylo těch, kteří by raději než holuba na střeše a krmení nemakačenků podpořili pravici. Avšak kdo zde zastává pravicovou politiku? Zelení a šílená Džamila? Langer se svojí podporou kamarádíčků (samozřejmě ve jménu patricionismu - což může říct jen člověk plně se spoléhající na neotřesitelnost své pozice). Že levičáci budou volit klidně i zloděje, mafiány a obhájce masových  vrahů, to není novinka, to je způsob prosazování komunistických ideálů. A o tom, že Paroubek, Rath a Jandák jsou představiteli komunistických ideálů v dresu ČSSD jsem pak převědčen. Ale to si musí rozebrat volič ČSSD sám se sebou. Je možné, že rudé nebezpečí zvedne ze židlí více pravicových voličů, ale aby u moci zůstaki Langři, Dalíci, apod. jen proto, že zde existuje rudé nebezpečí, tak to teda nevím. Na to ale Topolánek spoléhá.

0 0
možnosti

ZEROVAN

10. 11. 2008 12:21
Bolševik se nezapře

a hned relativizuje:1/Jsme parlamentní stranou.2/Podílíme se na tvorbě zakonů.Co budou říkat dále je ve hvězdách.Jedno je jisté - Prahu nedostanou.Venkovští drni si řekli o to, že se Praze vzdalují a tím se dostávají na okraj dění ve společnosti, stejně jako komanči. Nezbývá než konstatovat - máte co jste chtěli.Rv

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

10. 11. 2008 13:37
Re: Bolševik se nezapře

Bohužel, já mám, co jsem nechtěl. Praze držím palce.

0 0
možnosti

johnpeters

10. 11. 2008 12:18
prst a cela ruka...

mate,co si zaslouzite,vazeni spoluobcane,celou dobu vqam byla blizsi politicka kosile nez kabat.par lidi s opravdu pravym politickym nazorem typu bratri masinu to navytrhne,a zbytek naroda je narudly,tak si nestezujte.maucta

0 0
možnosti

Sampis

10. 11. 2008 12:11
Nějak vám uniklo,

že komunisté již dvacet let sedí v parlamentu a podílí se na přípravě zákonů této země.

Jste další v řadě se zajímavým pojetím demokracie. Inu, komunističtí pohrobci se nezapřou.

0 0
možnosti