Diskuse

Želary

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Když chcete psát recenzi, mohl byste vědět správný tvar: s nejlepšími českými herci.

0 0
možnosti
JB

Recenze je 10 let stará. To jsem byl o 10 let mladší a blbější :-);-D

0 0
možnosti
KB

No vidíte a já bych měl připomínky ke scénaři...myslím, že tam nedostatečně představili hlavní postavy, nějak nevysvětlili v čem spočívá ten odboj a proč je nebezpečný a hned se vrhli na stěhování do hor. Jsem náročný divák, rád si vytvořím nějaký vztah k postavám, pokud mi má být jejich osud drahý, rád bych se o nich něco dozvěděl. A tímhle trpí nejeden český film, nedostatečně prokreslené postavy, scénař rychlokvaška, hlavně že se herci tváří jako holyvůdská smetánka, důležití jak něco. Želary šly, ale nejsou nijaký zázrak. Ona vůbec současná filmová tvorba spoléhá na kvantitu místo kvalitu.

1 0
možnosti
Foto

A já mívám taky třeba připomínky ke všemu...až si říkám, že pořád se mi něco nelíbí, že jsem náročná...takže Vám rozumím. Ale tady bych se toho zastala a myslela bych si, že to nebylo až tak důležité, že důležitější byl pak ten život v horách... Co Vy na to?

1 0
možnosti
BL

vynikající film, ale i kniha, měl někdo zájem,paní Legátová napsala "na stará kolena"dokonce dvě, Želary a Jozova Hanule.

Dík za připomenutí!

0 0
možnosti
Foto

Jeden z mým nejoblíběnějších filmůR^R^R^

1 0
možnosti
PF

R^R^R^R^tenhle film je pro mne ta největší kvalita posledních čtyřiadvaceti let filmové české produkce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 478x
Filmový a herní maniak. Rád píšu recenze články a občas i komentáře. Vše co mně napadne. Mám i obsáhlý archív článků a tak určitě tady uvidíte i více než 10 let staré články.

Mimo jiné i šéfredaktor: http://www.kritiky.cz