World of Warships

Tak se nám vrátili tvůrci z Wargaming.net do třetí zdarma akce. Po World of Tanks, po World of Waplanes, je už zdarma dostupná pro všechny už třetí variace bitev. Tentokrát lodí.

Všichni určitě znají lodě, které jsme před mnoha a mnoha lety hrály na čtverečkovaných papírech. Teď je už moderní doba a tak si v klidu můžete zahrát WORLD OF WARSHIPS.

Je to hra jako každá jiná od stejných tvůrců. Hrajete proti živým protivníků. Na výběr máte čtyři druhy lodí. Letadlové lodě, Torpédoborce, Křižníky a samozřejmě Bitevní lodě. Postupně se prokousáváte vývojovým stromem. Kupujete si vylepšení, postupně objevujete nové a nové lodě. Až si najdete svojí oblíbenou, se kterou budete vyhrávat a se kterou Vás to bude nejvíce bavit.

Lodě jsou na rozdíl od jejich starších bratříčků více logické. Musíte více plánovat své útoky na nepřátele a umět vyžívat vlastnosti lodí. Je to vyvážené, protože každá lodí má své mínusy a plusy. Jedna je silná, ale pomala,další je slabší se slabým pancířem, ale dost rychlá a tak lze v klidu utéci před protivníky. Každá z lodí má své.

World of Warships je, dle mého názoru to nejlepší, prozatím , co mohli tvůrci World of Tanks/Warplanes předvést. Tanky a letadla mne přestaly bavit, lodě, jak jsou pomalejší a člověk si lépe plánuje útok, tak je to zábavnější a než potopí protivníka. Až se vychytají všechny chybky z veřejné bety, tak se určitě v plné verzi bude válčit ve velkém.

Autor: Jiri Borovy | čtvrtek 3.9.2015 14:01 | karma článku: 6,93 | přečteno: 396x