Příjezd do Galerie Harfa, tentokrát z východního kraje Prahy

Druhá část seriálu. Tentokrát jsem to dnešní ráno vzal do Galerie Harfa. Tentokrát směrem od východu Prahy. 

Druhá část je tentokrát o Galerii Harfa. Toto obchodní centrum s připojenou kancelářskou budou je jedno z nejnovější obchodní budov. Garáže má velice rozměrné, ale nepřehledné. Když jsem do těchto garáží vjížděl prvně, tak jsem měl problém vyjet, protože jsou špatně řešené. Nebyl označen směr, kde z garáží vyjet. Ale během času se už správci garáží poučili a oba dva výjezdy označili lépe.

Při příjezdu z východní části Prahy (Praha 9) obchodní centrum nemůžete minout. Je hned za O2 Arenou, tak jde pouze o to, aby jste stihli odbočit do garáží.

Oproti ostatním garážím v obchodních centrech je parkování v garážích zdarma 24 hodin. Je sice pravda, že v noci jsem tam ještě nikdy nezajel, a tak to nemám ověřené, ale pokud chce člověk parkovat před centrem, tak je to jedna z nejsnazších možností a hlavně nejlevnější, jak zaparkovat dopoledne, jet do centra a večer se vrátit a neplatit ani korunu.

Je to možná důvod, proč okolní P+R Palmovka bylo zrušeno, protože byly v okolí postaveny zdarma garáže (Galerie Harfa), které přesunuli zákazníky do řidiče výhodnějších parkovacích podmínek.

 

Autor: Jiri Borovy | pátek 1.2.2013 8:22 | karma článku: 4,68 | přečteno: 324x