Lego Jurassic World – 80 %

Byl jsem v kině. Byl jsem doma. Viděl poslední film na plátně. Několikrát jsem si zopakoval předchozí díly na televizi. A hraju taky hru. Jedná se o hru, která těží ze slávy Lega a samozřejmě ze slávy všech filmů.

LEGO Jurassic World pokračuje už v zavedených principech předchozích her. Jako je třeba Lego Harry Potter, Pán Prstenů a samozřejmě prapůvodní první Lega jako je LEGO Star Wars nebo Indiana Jones.

Jsou už zavedené principy. Pokud se jedná o film, jako byly třeba LEGO Piráti z Karibiku, tak příběh hry přejímá filmový příběh.

Lego z Jurského světa se drží filmové předlohy, a tak nic nového nepřináší. Můžete si s každou postavou zahrát její příběh z filmu. Po odehrání levelu lze se vždy do té části vrátit a odehrát epizodu z jinou postavou, než byla v filmovém příběhu. Tím odkrýt nedostupné části.

Postupně si level po levelu odehrajeme každý film se svými oblíbenými postavami až na konec. Postupně také sbíráme také kosti dinousarů, abychom si mohl stvořit svého dinosaura ze svých dílů.

Hra je velmi zábavná a podporuji spojení Lego her a filmů. Je hlavně hraní pro celou rodinu, a tak si zahrají i malá mrňata, která stěží uzvednou ovladač nebo klávesnici. Ve spolupráci se svými rodiči se vždy, i přes malé výtky, jako občasné zamrzání postaviček, nebo spadnutí mimo úroveň, dítko zabaví a bude velmi rádo hrát dál.

Recenze hry byla napsána pro web X-Box-Hry.CZ.

Autor: Jiri Borovy | čtvrtek 9.7.2015 12:37 | karma článku: 5,43 | přečteno: 295x