Jedlíci aneb Sto kilo lásky - Tomáš Magnusek to jistí

Tohle není naštěstí recenze, ale menší přehled kritik  a bodnutí do vosího hnízda.

S novým projektem, který vyvíjím, mám i zajímavé zážitky. Určitě znáte Tomáše Magnuska, který nově natočil film Jedlíci aneb Sto kilo lásky. Tento režisér do svého filmu dokázal zaplatit mnoho herců, kteří jsou v ČR slavní. Jako je například Martin Stropnický, Veronika Žilková, Dagmar Patrasová a další. 

Jak je ale vidět, tak ne všechno jsou herci schopni zahrát. Sleduji diskusi na csfd.cz a to že je k dnešnímu dni film v hodnocení pouze 16% dává nárok tomuto filmu, aby byl nejhorší tento rok. 

Trocha reálných hodnocení:

  • Mirka Spáčilová (hodnocení 5 %)

Jedním slovem šmíra. Pět procent získává jen coby hold páru, který dokázal ze sálu odejít po půlhodině, přestože si zaplatil premiérové vstupné dvakrát 179 korun.

Zdroj: http://www.zk4.cz/1H - iDnes.cz

  • Věra Míšková (Hodnocení: 0%)

Pohled na Magnuska ve vaně, když si holí ohanbí, nebo na kohokoli, když staví na odiv svou tloušťku třeba v koupacím oblečku s kšandami, snůška lascivních vulgarit, humor vět jako „Jebavej mě vojebal“, rvačka pacienta s doktorem o plechovku lančmítu, který ten první doslova žere, to jsou místa, která nejspíš měla být vtipná, ale jsou jen snůškou trapností.

Zdroj: http://www.zk4.cz/1I - Novinky.cz

Troška dalších  hodnocení:

  • Milan Chára (Hodnocení: 100%)

Ti všichni se s vidinou redukce svých kil, zúčastní již zmíněné odtučňovací rehabilitace vedené primářem Martinem Stropnickým, jehož manželka Veronika Žilková, dělá na celebritách ujíždějící recepční v Rychnovském hotelu, kde tato noční můra všech špekounů probíhá. O masáže se stará nadržená povrchní sviňka Kamča Nývltů s potřebou prošoustat se ke spokojenějšímu životu (ve filmu po vzroru chytré hoorákyně ukáže - neukáže kozy) a Roman Skamene (jo ten, který chtěl kdysi Ivanku Andrlovou dovést, v již zmíněné pohádkové inscenaci k drakovi) pašuje do žrádla prostého území, laskominy. Hezky se nám to sešlo, což není pro Tomáše Magnuska nic nového. Jeho filmy, ať je již kritika cupovala na kusy, jak mohla, vždy trpěly skvělým castingem.

Zdroj: http://www.zk4.cz/1J - totalmag.cz

Výsledek: Na mém webu  ČSKR jsou 3 kritiky k filmu Jedlíci aneb sto kilo lásky - hodnocení: 35% ke dni 9.5.2013

Zdroj: http://www.zk4.cz/1F  - ČSKR.cz

Jakmile se objeví na českém internetu další recenze, tak napíšu další zmínku do blogu, aby hodnocení filmu bylo reálnější. Čekám na Fr. Fuku, Moviezone.cz. Ale nevím, Fuka napíše recenzi, až mu někdo zašle celý jeden Bitcoin.

Autor: Jiri Borovy | čtvrtek 9.5.2013 12:25 | karma článku: 5,33 | přečteno: 819x