Jak si nechat poradit na internetu

Jak si nechat poradit? No asi na webu, že. Mnoho lidí si nechává radit od babiček, od svých předků, od kamarádů a jiných spřízněných duší. Ale nakonec v moderní době stejně skončí na internetu.

Internetovou možností je web, kde se dozvíte hodně věcí, které když nevíte, tak najdete možnosti, jak si nechat poradit. V rubrikách najdete mnoho sekcí. Například Auto-moto, Domácnost a bydlení, Elektronika, Počítače a příslušenství, Společnost, Sport, Škola a další, například pro ženy, pro muže, zajímavé otázky a další informace, které lze řešit.

 Celý web je je podobný internetovému fóru, kdy uživatel vloží svoji otázku, na kterou očekává odpověď. A tak se tam může člověk dotázat na jakoukoliv otázku. Další internetoví návštěvníci potom můžou napsat svoje odpovědi a své názory, jak problém řešit. Celý web je totiž internetová poradna

 Opravdu se zda najdou veškeré odpovědi na jakoukoliv otázku, každý z internetového celosvětového světa tam může vložit svoji otázku a každý mu tam poradí s tím, jak svým problém vyřešit. Jak v životě, tak s úřady, tak i s potížemi a radami a poradami na internetu a v PC.

 Na každou otázku se člověk nemusí registrovat, ale registrací umožníte svůj profil dát do stránek, aby při příští návštěvě jste byl pro veřejnost ten samý člověk.

 Web lze přepnout do mobilní verze. Má svojí interní poštu, své FAQ (nejčastější otázky), informace, jak web prezentovat na svých stránkách a samozřejmě kontakt na tvůrce.

 Samozřejmostí je i RSS výstup, ale hodilo by se propojení se stránkami na facebook, případně Twitter a Google+, které jsem nenašel. 

 Teď už teda vím, kde najít odpovědi na otázky, které mně tíží a celá internetová veřejnost mi bude moci poradit. Je to totiž poradna na internetu. 

 A kde najdete web? Na http://www.poradte.cz/ :-)

Autor: Jiri Borovy | čtvrtek 14.2.2013 11:06 | karma článku: 7,13 | přečteno: 511x