Česko Slovensko má talent - Prima jde na úroveň TV Barrandov

V sobotu začal slibovaný přímý přenos zábavné soutěže Česko Slovensko má talent. Čekal jsem od Primy trochu více, než od konkurenční Superstar, ale bohužel se Prima přiblížila stále více televizi o jednom člověku (TV Barrandov).

Žačnu tím, že přímý přenos začal den po posledním záznamu castingu, fanoušci této zábavné soutěže nečekali ani den a už tam byl další díl. Bohužel ani nesplňoval charakteristiky zábavné soutěže natož přímého přenosu.

Nejen to, že tři čtvrtiny času bylo pouze uvádění osobních profilů účinkujících a jejich historii v castingu, ale k zážitku účasti přímého přenosu režie pustila pouze několik zpěváků. Ostatní, s omluvou, pouze seděli a ukazovali se pouze jejich představení ze záznamu jejich prvního vystoupení.

 
Když už účinkující vystupovali, tak bychom mohli čekat, že vystoupí před živým  publikem. Bohužel to tak nebylo.  Na jevišti i v hledišti byly soutěžící naprosto sami a zabíraly je pouze kamery přímého přenosu.

Davida Gránského a Lujzu Garajovou-Schramekovou nebudu ani moc popisovat, sloužili jako uvaděči reklam, dalších účinkujících a hlavně diskutéři s porotou, která ani nebyla na místě natáčení.

Hlavním problémem sobotního přímého přenosu bylo to, že se porota na přímý přenost naprosto vypr***… Všichni čtyři, jmenovitě Jakub Prachař, Jaro Slávik, Diana Mórová a Marta Jandová, nestáli ani to, aby dvojici uvaděčů pomohli s přímým přenosem. Seděli na svých pěkně vyhřátých židlích, doma nebo v divadle a komentovali vystoupení pouze skrz Skype.

Těžko uvěřit že s ČS má talent chce udělat Prima úspěch. Její sedmá sezóna už nepřináší nic nového, žádné nové talenty a hlavně Prima svým sobotním přímým přenosem odlákala všechny, kteří se chtěli na přenos podívat živě.

 
Jestli ještě tato „talentová soutěž“ ještě v telce, tak doufám, že bude jenom na internetu a že nás nebude televize obtěžovat páteční a sobotní večery.

Autor: Jiri Borovy | úterý 27.11.2018 13:45 | karma článku: 18,61 | přečteno: 1298x