Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Njn, když pravice neumí vládnout, tak co komančům zbývá, než to vzít do svých rukou. A nemusí se ani zvlášť snažit.

3 5
možnosti
Foto

Řekl bych autore, že přes svůj pětivnoučatový věk jste nepochopil z demokracie vůbec nic. Demokracie není o tom, že si jakási narychlo spíchnutá polistopadová parta navěky přivlastní právo rozhodovat o tom, co je Dobro a co Zlo, přičemž sama sebe považuje za to Dobro.

Loď společnosti totiž pluje dál,vznikají nová tématy i střety, přicházejí nové generace které uvažují očima 21. století a polistopadová hesla typu "Dobro=Západ" nebo "Trh vyřeší vše" už tak netáhnou.

A tahle narychlo spíchnutá polistopadová parta s vyprázdněným obsahem najednou ztrácí moc, protože ustrnula na polistopadovém schématu Dobra a Zla. Není divu, že propadá stejně jako Vy pocitům frustrace a zoufalství. Mají pocit, že vysněný svět jejich Dobra se jim začíná hroutit před očima. Zkuste se na svět podívat nikoli černobíle v intencích Dobra a Zla ale komplexněji...

3 6
možnosti
Foto

Je třeba respektovat výsledky voleb a vůli voličů. Chtějí-li, aby zde vládli Bolševici, budou zde vládnout Bolševici, i kdyby šídla padala. Přes to nejede vlak. To je základ demokracie R^

2 4
možnosti
RK

Demokracie nekončí vložením lístku do urny. Někdo jen nastoupí na kolotoč a píše hlouposti a někdo využije svého práva na svobodu projevu.

5 0
možnosti
PK

Myslím si, že dnešek byl relativně nejmenším zlem. Mnoho bouře ve sklenici vody. Teď to shazovat - rozpočet nebo i vládu - mi nepřipadá moudré. "Progresivní síly" - máme dva útoky a centrforwardy - Bartoše a Fialu - by se měly soustředit na řádné volby a tam porazit Babiše na hlavu.

3 0
možnosti
PN

P44e13t31r 20N88e41d36v74ě88d

18. 12. 2020 21:10

Tak komouši vládnou? Hmm, zajímavé. Nevzpomínám si, že by někdo z KSČM byl vůbec někdy ve vládě. A kam obvykle chodíte na WC a co tak hrozného a na zvracení tam visí?

2 8
možnosti

R^

Ano, vypadá to tak! Komunisti vládnou Babišovi a Hamáčkovi. Kdo by si to dokázal představit v Listopadu? Proč jsme tu svoji svobodu prošustrovali?

Protože jsme dali přednost lži a nenávisti před pravdou a úctou k druhému člověku! Nyní nás čeká ztráta svobody pro veřejnoprávní televizi?

!!

7 1
možnosti
DH

D84a80v56i20d 72H54o48r72á97k

18. 12. 2020 21:14

Prostě Bohumíre, patrně to z vlastní praxe blíže neznáš, ale uvědom si, že neustále vládnout je značně vysilující, podobně jako každá usilovná a náročná fyzická práce. A tak je prostě nutno si dát přestávku, a na chvíli si odpočinout.

A tak také tehdejší vedoucí síla společnosti, která zde dlouhá léta vládla a vše pro naši společnost budovala až do toho konce 89 ́, si od té vysilující práce potřebovala prostě alespoň chvilku, na pár let odpočinout.

A nyní prostě po tom odpočinku nabírá dech a tak pomaloučku, polehoučku se začíná vracet a vést naši vládu k novým cílům a ideálům budování, aby posléze převzala veškerou moc. A doufejme, že nás navede po těch pár létech odpočinku opět na tu správnou cestu, která nás dovede ke slíbeným zářným zítřkům, ve které jsme vždycky všichni doufali a snad stále všichni doufáme a o nichž stále více a více sníme.

0 5
možnosti
DR

A ty slavné prááávicové ekipy, jako třeba ta Nečasova, snad nehlasovali v parlamentu ohledně rozpočtu jako ovce?

Nezlobte se pane autore, ale stejnou logikou, to by tu část veřejnosti, dle toho komu fandí, musela zvracet každý rok.

Váš blog je tudíž díky té Vaší protikomunistické zaslepenosti tak "objektivní", že jeho výsledná hodnota se rovná nule. Raději se namísto tvoření podobných děl věnujte vánocům.

3 7
možnosti
RK

Milý pane, ať vládla levice nebo pravice, tak rozpočty aspoň trochu odpovídaly realitě. Již teď se ví, že rozpočet bude mít minimálně o dalších 100 mld. vyšší schodek. A to tu opravdu ještě nebylo, aby se schvaloval rozpočet jen proto, aby nějaký byl. Ale to je jistě pod vaše možnosti.

8 0
možnosti
JM

J12a90n 59M79a94r71e33k

18. 12. 2020 19:42

Nenaříkejte, zvolili jste si je.

3 4
možnosti
JK

Zahraniční mise a předražené nákupy armádních strojů jsou vyhozené peníze.

6 5
možnosti
JL

v podstatě jo, ale musíme předstírat, že chceme bojovat

6 1
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 19,22
  • Průměrná čtenost 632x
Člověk smýšlející tvrdě pravicově, pro něhož je práce největším dobrodiním, rodina je pro něho základem nejen státu, otec dvou synů a děda pěti vnoučat.

Základním životním krédem pro mne je: Pomocnou ruku najdeš na konci vlastního ramene. 

 

Seznam rubrik