Vibrující hračka pro slečnu? Nástroj pro objevení vlastního těla

Vibrující hračky? Ano, či ne? Je normální je používat, nebo je to neslušné? A je vůbec normální o vibrátoru nějak veřejně mluvit?

Předně bych chtěla říct, že vibrátor je pro mě nástroj pro objevení vlastního těla. Na počátku milostného života každého z nás byla více či méně vzrušující epizoda, která však téměř nikdy neodpovídá tomu, co jsme si původně představovali. Pozdější zážitky jsou hodně závislé na tom, jak šikovného a zkušeného partnera jsme potkali a zda byl ochoten nás v hledání toho, co se nám líbí, podpořit. Mnoho kluků říká, že chtějí znát přání slečny. Jenže mnoho holek je neříká prostě proto, že svá přání zas tak moc neznají.

Jedním ze způsobů, jak je poznat, je použít přitom vibrátor. Každá slečna si pak může najít nerušenou chvilku, kdy se pustí do tajuplného objevování. Pak může také s klidem a sebevědomím svému partnerovi říci, co jí dělá dobře. A faktem je, že i sebešikovnější partner nemusí umět všechno, někdy jde opravdu o milimetry a vteřiny.

Někdy není vůbec na škodu, splnit si přání do nejmenších detailů. Pustím fantazii a pluji si ve svých představách. To je svoboda. Může to být jen hračka, nebo jeho užívání souvisí s životním postojem jsem svobodná, mám se ráda a dopřávám si to nejlepší.

 

Vibrátor je prostě rajcovní a to i pro kluky. Vibrátor má pro mě příchuť zakázaného ovoce (trošku mě rajcuje ten fakt, že je to pořád na hraně jakési slušnosti) A proč ne? Hrát si s něčím, co nám připadá tajemné, je docela dost vzrušující. A i když kluci často dělají, že by se jim nezamlouvalo, tak z nich pak vyleze, že je to dost vzrušující představa a že by jim vůbec nevadilo se přidat. A někdo to bere prostě normálně

Navíc výhodou je i to, že vibrátory jsou snadno dostupné. Na úplný začátek postačí nějaký levnější kousek, který se prodává v každé drogerii. (Schválně si všimněte, že v regálu s prezervativy vždy alespoň jeden vibrátor je.) Jak se stávám zkušenější a náročnější, tak už si ho dokážu přesně podle chuti vyhledat a třeba online objednat a nechat doručit přes Zásilkovnu.

A na závěr informace, která se moc neví – ale skoro každá holka nějakého vibrujícího kamaráda má. V naši holčičí partě bych řekla, že je to číslo 8/10.

Autor: Markéta Bořilová | čtvrtek 23.2.2023 15:03 | karma článku: 28,80 | přečteno: 1756x