Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Opět super článek Markéto.

0 0
možnosti
DP

Karma za dobry clanekR^Posledni dobou se v zemi, kde ziji, probiraji problemy se spankem, ke kterym patri i problem s usinanim, se kterym bojuje stale vice lidi, i mladych. Za vinu se dava ,jak vecne hledeni do pocitace ci smartu i v pozdnich vecernich hodinach a take zvyseni hladiny "zakladniho stresu". K radam, ktere Marketa popsala, jeste pridam trik, ktery uspesne pouzival (mozna jeste stale pouziva) muj pracovni kolega. Do latkoveho sacku dal susene levandule, jak nat tak i kvetiny a tento sacek dal vedle polstare a podle nej mu to pomahalo nejen usinat, ale i zvysit kvalitu spanku.

0 0
možnosti
AK

Mně pomáhá počítat.

Stačí do tří a spím.

No, někdy dokonce stačí jen do půl třetí...

2 0
možnosti
VF

Slečno, dobrý den. Už dlouho tady čekám, že někdy připustíte, a otevřete diskuzi. Vaše příspěvky jsou všeobecně úžasné, mimořádné, duchaplné a zcela odhalující vaše nitro a osobní kouzlo. Prostě to nemá chybu, zcela jistě jste hvězda blogu ! Zejména nejúžasnější jsou vaše krásné články o vyvrcholení, výběru holčičího doktora, jak gelovat v postelových hrátkách a nebo o vibrujícím kamarádovi. Vskutku, moderní, cool otevřená duše a mysl hodná nobelovy ceny. Jste příkladnou reprezentantkou své generace uvědomělých svobodomyslných dívek bez předsudků a zaostalosti. Gratuluji !

3 0
možnosti
Foto

Jen aby místo autorky nepsal blogy nějaký M. Bořil, který zneužil fotku přítelkyně či sestry.

0 2
možnosti
Foto

R^Dědkům pomůžou dvě decky dobrého vínka.:-):-):-)

Vašek

2 0
možnosti
DP

Vetsinou to sice funguje, ale existuji i pripady, kdy alkohol, i v malem mnozstvi, znesnadnuje usinani.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
Markéta Bořilová, alias Brněnskábloncka. Devatenáctiletá studentka ekonomie z Brna, ale studující v Olomouci. Baví mě cestování, sport, tanec, móda a trochu i politika a dění okolo mě. Docela mě to chytlo na kurzu kreativního psaní a tak zkouším pisálkovat tady. :-)

Mrkněte i na můj Instagram jako @brnenskabloncka

https://instagram.com/brnenskabloncka/

Seznam rubrik