Nemravné snění. Je to normální?

Představte si, že jste večer utahaná. Myšlenky maximalně na to, jak vydělat peníze, na školu, či práci a konečně se podaří usnout. A najednou v hlubokém spánku přijde divoký sex. A to rovnou snový…

Odpověď na titulek je ANO! Kdo řekne, že ještě nikdy neměl nějaký sexuální sen, tak zkrátka lže. Pokud jejich míváte příliš často, netrapte se. Podle průzkumů se většině dotazovaných zdají pikantní sny každých pár dní. Odbornice na sex a vztahy tvrdí, že takové sny úzce souvisejí s našimi skutečnými touhami. Podle meho mínění to tak ne vždy musí být.

Sny s erotickým podtónem začínají u žem a dívek někdy kolem 14. narozenin, alespoň podle mých zkušeností. Někdy se dá erotický sen “přivolat” večerními hrátkami pod peřinou před spánkem. Jindy přijdou zcela nečekaně a bez povzbuzení. U mě osobně přichází nemravné sny velmi často v období stresu. Například, když je hodně učiva do školy. 
 

Deset nejoblíbenějších erotických snů žen:
Sex s kamarádem
Sex s kolegou
Sex s cizím člověkem
Sex se současným partnerem
Partner mě podvádí
Sex s ex
Sex s celebritou
Sex se šéfem
Skupinový sex
Sex s někým, koho nenávidíte

Mám-li mluvit za sebe, tak u mě často bývají myšlenky na sex s kamarádem (spolužákem, někým koho sleduju na Instagramu) a občas je aktuální i varianta skupinový sex.

Autor: Markéta Bořilová | neděle 19.2.2023 14:35 | karma článku: 22,26 | přečteno: 1036x