(Ne)předstírání holčičího vyvrcholení. Proč to nedělat?

Další téma, na které mi dost chodí poptávka je o (ne)předstírání holčičího orgasmu. Tentokrát se malinko zamyslím nad tím, proč ho některé z nás předstírají a zda je to vůbec normální.

Problém je často v samotných holkách: Myslíme si, že když při prvních pohlavních stycích a při těch začátcích orgasmus nemáme, je to něco špatně. Většinou to je pochyceno z erotických filmů a různých nudes videí, kde všichni vždy vášnivě vyvrcholí a hlasitě křičí blahem. To je ale blbost! Aby dívka dosáhla orgasmu, je potřeba se 100% uvolnit, myslet chvilku taky jen na sebe a chce to dát partnerovi vědět, co se ti líbí a nelíbí: Prostě je ve vztahu potřeba komunikace. Takže se prostě může stát, že to často nejde – někdy není nálada, někdy se stydíš, není komfortní místo, někdy to prostě zadrhává, někdy tě partner nepřitahuje… Pro orgasmus musí být vše dokonalé.

Další problém může být v samotných klucích: I oni si myslí, že každý sex musí končit orgasmem a když to tak neskončí, mají pocit, že selhali, neuspokojili tě a můžou se snadno urazit. A to se už dostávám k samotnému tématu hraného orgasmu: Přesně z tohohle důvodu tyhle podvůdky vznikají. Ale je to jen jeden z několika důvodů… 

Nepříjemný sex

Občas se taky může stát, že sexuální styk bolí, je hodně nepříjemný a není to prostě ono. Většinou je to způsobeno nedostatečným uvolněním či vlhkostí. Nejlepší řešení je dlouhá a pěkná předehra a koupit lubrikační gel – půjde to pak o dost lépe. Btw. o výběru správného lubrikantu už tady mám jeden ze starších článků. 

Pokud tě ale sex bolí často a opravdu hodně – je nejlepší zajít k doktorovi-gynekologovi a popovídat si o tom – může to být klidně způsobeno nějakými zdravotními problémy. Právě při nepříjemném bolestivém sexu to chce mít holčina co nejdříve za sebou a aby konec urychlila, začne předstírat vyvrcholení. Partner si myslí, že je tedy jeho přítelkyně uspokojená a má zase na určitou dobu klid. I já občas  zažila sex, kdy to nebylo ono, nelíbilo se mi to a vůbec jsem si ho neužila. 

 

Nezábavný sex

Taky další možnost, proč orgasmus předstíráme – z toho samého důvodu, chceme aby partner přestal a vyvrcholení je ten nejlepší důvod. Hodně dívek prostě sex nebaví, nic extra jim to neříká. Bývá to buď věkem nebo existují i takové ženy, které sex nezačne bavit nikdy – je to pro ně jen nezajímavá povinnost. I já mám některé takové kamarádky, takže vím, o čem mluvím. 

Proč orgasmus předstírat?

Popravdě: Nepřišla jsem na nějaký zásadně dobrý důvod, proč se obětovat a namluvit partnerovi, že to bylo extrémně úžasné a ty jsi vyvrcholila – jedině proto, abys pohonila jeho ego. Ono navíc zahrát dobře orgamus jen tak for fun není úplně lehká herecká etuda. Pokud ho máš ráda, tak je jasné, že ho nechceš ponížit a zklamat, ale dostáváme se rovnou k důvodu…

…Proč orgasmus nepředstírat?

Protože tím dáš partnerovi najevo, že se ti váš sex líbí, že nechceš nic měnit – ty vážně nikdy nechceš dosáhnout pravého orgasmu jinak než hrátkami s vlastními prsty? Mluv s ním, řekni mu své pocity – když se budete snažit oba dva a nebudeš si na nich hrát, možná vše půjde lépe. Tož tak. :-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Markéta Bořilová | pondělí 26.6.2023 7:25 | karma článku: 22,38 | přečteno: 965x