Můj první vibrující kamarád

Po jednom z minulých článků ohledně vibrujících kamarádů mi několik holek i kluků napsalo, abych tohle téma probrala víc osobněji, než jako faktický článek co a jak. Nějaký čas jsem o tom přemýšlela a řekla si – no  a proč ne?

Snad to admini tady na iDnesu přežijí a koho to nebude zajímat – přeskočí to k nečemu užitečnějšímu. No zkrátka - jsou věci, které vám nikdo neřekne ve chvíli, kdy je potřebujete vědět. Já se začala o erotické pomůcky zajímat poměrně brzy. Už když jsem vyhrabala taťkův časopis Leo, kde byly jednak inzeráty na různé hračičky a navíc některé obrázky velmi napřímo ukazovaly, jak taková věc funguje.

V patnácti jsem pak začala toužit po svém vlastním vibrátoru, ale byla jsem z toho docela nervózní. Za prvé, vůbec jsem netušila, jaký bych si měla vybrat a znala jsem jen takovou tu klasiku, co se prodávala v drogerii. Za druhé, bála jsem se, že pro nákup budu potřebovat potvrzení, že je mi osmnáct nebo se to dozví rodiče a bude to trapas. Samozřejmě jsem uvažovala i o eshopu, no a pak byly myšlenky, jako že pošťák přiveze obří krabici s nápisem vibrátory, že bych to vlastně ani neměla dělat a že je to úplně zbytečné a bude lepší, když počkám.

Čekala jsem, zkoušela jsem různé alternativní metody hrátek, jako třeba sprchou (což je fajn), polštářem, samozřejmě jsem různě experimentovala třeba s banánem nebo se svíčkou. Což vlastně vůbec nedoporučuju, protože je to nehygienické.

Pokračovalo to tak, že jsem si svojí vytouženou hračku ze všech těch obav radši nekoupila. Pak jsem si našla kluka a začala jsem sbírat první zážitky s ním. Pak přišel další kluk a další zážitky. A někde mezi tím jsem se snažila pochopit sama sebe a svojí sexualitu. Zpětně bych řekla, že by mi to šlo lépe, kdybych se odvážila a nějakou hračku si koupila, protože když jsem konečně držela v ruce první vibrující pomůcku, byla jsem jako v nebi. Dostala jsem vibrátor od svýho kluka na 17. narozeniny. On ho měl doma a když on chtěl, dráždil mě s ním při sexuPamatuji si, jak jsem mu to ani neřekla a vibrátor si jednoho dne odnesla a zažila pak asi milion vrcholů. On si chudák pak myslel, že mu ho objevila a zabavila máma. :-)

Takže z toho plyne poučení, že pokud ho chceš, měla bys ho koupit -hned. Jak už jsem psala ve svém starším článku – je to hlavně nástroj k objevení sebe sama. A člověk by měl objevovat.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Markéta Bořilová | pátek 17.3.2023 8:26 | karma článku: 27,09 | přečteno: 1591x