Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podobně jako pan Lorenc bych zde rád reagoval na Vaše články obecně, včetně těch s neotevřenou diskusí. Máte přiléhavé jméno, protože boříte mýty a děláte to dobřeR^:-)

0 0
možnosti
PL

P72e94t69r 61L94o71r63e61n56c

17. 3. 2023 13:16

Dobře píšete.

A dobře otvíráte či neotvíráte diskuze.;-)

(Je to tak lepší)

0 0
možnosti
Foto

Věkový průměr místních čtenářů a diskutujících bude hodně přes 50 let. Od toho se budou odvíjet vtípky a hejty v diskuzích, fanoušky na onlyfans tu také těžko získáte.

Moje rada tedy zní ... více času a péče věnovat instagramu ( i když ten není zase moc optimalizovaný na texty - ale to napraví více příspěvků třeba po trojicích s ohledem na vizuální vyznění feedu). Od insta s jiným věkovým průměrem followers vede pak rychlejší cesta na onlyfans. Administrace bez problémů snese články o vibrátorech i jiné, pokud nebudou reklamní s odkazy, jen výsledný efekt navenek bude nulový.

0 0
možnosti
Foto

Pane kolego, kdyby sl. autorka doplňovala své blogy i nějakým videem z akce, to byste viděl tu sledovanost - od 9 let do 100! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Pokud vím, tak existuje nějaké dentální lepidlo, které dokáže udržet protézu na svém místě, zejména tu horní. Takže ty zuby udrží. Jinak doporučuji pojistný řetízek od protézy a kolem krku. Lze připevnit i k náhrdelníku. ;-D

0 0
možnosti
AL

jj, přijde doba, kdy bude slečna řešit podstatnější věci než jakýho si koupit žužloňa :-):-):-)

0 1
možnosti
DP

Snad mi bude omluvou skutecnost, ze uz travim temer 58 let mimo CSSR, potazmo CSFR potazmo CR a tim padem neznam moderni ceska slova a slang, nektere, ktere behem meho ziti ve vlasti neexistovaly, jsem se behem minulych let dovedel (karimatka, mikina, displej), ale co je "zuzlon" (hacek nad obema z a taky n) bohuzel nevim, muzete mi prosim osvetlit vyzmnam toho slova? V nareci meho mladi zuzlat znamenalo spatne srozumitelne mluvit, ale nejak mi to s koupi "zuzlone" nesedi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
Markéta Bořilová, alias Brněnskábloncka. Devatenáctiletá studentka ekonomie z Brna, ale studující v Olomouci. Baví mě cestování, sport, tanec, móda a trochu i politika a dění okolo mě. Docela mě to chytlo na kurzu kreativního psaní a tak zkouším pisálkovat tady. :-)

Mrkněte i na můj Instagram jako @brnenskabloncka

https://instagram.com/brnenskabloncka/

Seznam rubrik