Deset důvodů pro vibrující hračku

Když jsem psala minulý týden první článek o "vibrující hračce pro slečnu" , přemýšlela jsem, jestli to není až moc kontroverzní téma. Nakonec ohlas od holek (i kluků) byl neuvěřitelný a je vidět, že o podobná témata zájem je...

Takže píšu pokračování, kde téma vibračních hraček pro slečny rozeberu trochu více. Víte, proč si holky pořizují vibrátory? Není to jen tím, že by šlo o módní záležitost. Používání vibrátorů pomáhá nejen zlepšovat prožitky při sexu, ale má hodně pozitivních účinků. Takže si je pojďme postupně probrat.

1.Vibrátor pro sebepoznávací hrátky. Hlavní myšlenka minulého článku. S vibrátorem se učíme odhalovat, co nám dělá dobře a jak na to. Mimo to, že nám opravdu dělá dobře, pak můžeme předat tajné recepty na naši rozkoš také našemu klukovi.  

2. Pomůže k lepšímu sexu. S vibrátorem můžeme objevovat ta nejvzrušivější zákoutí. Každá dívka je jedinečná, a tak můžeme objevovat nejen bod G, ale cokoli, co udělá dobře právě nám.

3. Ideální partner po náročném dni. Nemluví, nechce jít ven s kámošema ani nás netahá na trénink do fitka. Zato pomáhá relaxovat, odpočinout si a vyčistit hlavu.

4. Zapněme vibrátor, vypněme hlavu. Použití vibrátoru potlačuje stres.  Sex uvolňuje psychické napětí. Při hrátkách produkovaný hormon štěstí serotonin, dopamin a endorfiny vyvolají dobrou náladu a zaženou depku. Hormon oxytocin potlačuje působení stresu.

5. Dokáže zbavit stereotypu aneb pokaždé jinak. Používání erotických hraček podněcuje hravost a chuť objevovat. V dnešní době se nosí kreativita, proč ji netrénovat i ve svém pokojíčku?

6. Upevnění zdraví. Jak říká moje paní doktorka - tělo vytváří více bílých krvinek., a tak se stáváme více odolní vůči nemocem. Určitě příjemnější způsob než třeba otužování. Takže vlastně jde o lékařské doporučení.

7. Cesta k orgasmu a pozitivnímu vztahu ke svému tělu. Holky, které znají svoje tělo, jsou schopny častěji dosahovat orgasmu, což sama mohu potvrdit. To je spojeno i s láskou ke svému tělu.

8. Nový oheň do vyhaslého krbu postele. Když už nám dochází při hrátkách s partnerem inspirace a žhavé noci jsou jaksi chladnější, tak stačí zkusit experimentovat s vibrátorem a přinášet vzrušující inspiraci.

9. Bez partnera, ale ne bez sexu. Věc, která je třeba pro mě osobně dost zásadní - sex si můžeme zažívat, kdy a jak se nám zlíbí a ne podle toho, zda zrovna máme či nemáme kluka. A jen tak mezi námi, některé vibrátory mohou být lepší než někteří milenci.

10. Ihned po ruce. Dnes už je normální, že malý vibrátor je součástí tzv. povinné výbavy v kabelce nebo batohu do školy. Někdy přijde chuť a stačí jen někam zapadnout do zkušební kabinky, do volné posluchárny nebo do solária a uvolnit se naplno.

Autor: Markéta Bořilová | středa 1.3.2023 11:01 | karma článku: 25,46 | přečteno: 1411x