Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro lidi, co neposlouchají vládní nařízení, vymysleli už dávno speciální budovy - vězení... Jenom se nebát a používat je...

0 6
možnosti

Mýlíte se. Vězení není pro ty, kdo "neposlouchají" vládní nařízení. Vězení je pro ty, kdo spáchají trestný čin a jsou soudem odsouzeni k trestu odnětí svobody, nebo mají v souvislosti s vyšetřováním trestného činu soudem nařízenou vazbu.

2 0
možnosti

Autobus, na sedadle přes uličku seděla mladá dívka, roušku na půl žerdi. Na má slova "slečno, vaší kráse by prospělo kdybyste si natáhla roušku i na nos" se nezatvářila moc nadšeně, ale natáhla.

1 0
možnosti

V tom případě doporučuji rukavice a respirátor. A vlastně chodit pěšky a nelézt do MHD. I pokud má slečna roušku dobře nasazenou, pořád je tu riziko.

1 0
možnosti

No... Já už raději cizím lidem vůbec nic neříkám. Nebavím se s nimi. Neusmívám se na ně. Nemračím se na ně. Hledím si svého. Proč?

Protože v tomhle státě to tak lidi očekávají. Pokud bych se na někoho cizího náhodu usmál a prohodil s ním nějaké slovo, tak bych mohl být považován za úchyla. A možná by o tom potom někdo napsal i článek na blog.

Takže: Na veřejnosti nepřítomný pohled, vyhýbání se očnímu kontaktu, ticho a totální ignorance!

:-)

0 3
možnosti

Zajímavé. Ja si s cizími lidmi naprosto pravidelně povídám. Je možný, že mně považují za úchyla, ale nikdy to nikdo nenaznačil.

0 0
možnosti

„Mírně jsem zkoprněla. Paní mi nechválí děti?“ to jako vážně?

3 0
možnosti

Tak zrovna tomuhle rozumím. Vlastně všichni koho potkám mi chválí psy nebo děti. Když to někdo neudělá, tak mně to taky překvapí. :-)

0 0
možnosti

Posedlost některých jedinců nošením roušek v exteriéru je opravdu roztomilá.

Týrat dítě nošením roušky venku, to vymyslí jen opravdový Koblihový člověk.

11 1
možnosti

Proč se zlobit, kvůli podobné roztomilé hlouposti. Paní nebyla agresivní ani nepřijemná, takže odkývat a je vyřešeno.

0 0
možnosti

Milovníků života v koncentráku - však když není chudej člověk dozorcem, může být alespoň práskačem - je na každým rohu 100.

20 0
možnosti

Proboha, prostě nějaká stará paní nemá co dělat – a chce si jen pokecat. A možná chce být i užitečná svými (nevyžádanými) radami. Já bych to nehrotil. K těmhle lidem se prostě chovám slušně – a jen co odejdu, tak to pustím z hlavy.

2 0
možnosti
Foto

Připadáte mi, madame, drobet přecitlivělá.

1 22
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 804x
Mladá, vdaná, trojnásobná full-time matka o radostech a ... radostech mateřství. Dámy, jedeme v tom spolu!

Seznam rubrik