Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není co dodat...slova k podepsani a pak k širokému úsměvu. ..ze je Bohunka, holka z podobného vrhu, co to za jednoho takhle jasně a hezky řekne. ♥Bohunko hezké povánočí a do NR samé štěstí. :)

1 0
možnosti
Foto

Milá Radko, děkuju za Vaši přízeň i přání... Jen občas sepíšu, to co mi hlava nebere, co mě trápí a nevím, co s tím..... ;-) a možná se v tom najdou i jiní... Jeden moc milý a chytrý člověk mi nedávno řekl, že v takových článcích si může každý najít kousek sebe, třeba jako v horoskopech........ ;-)

0 0
možnosti

Moc hezké zamyšlení...Bohunko!

1 0
možnosti
Foto

Marie.............................. moje myšlenky někdy někoho dokážou i vyděsit.........;-D když já už jsem taková..... proč se měnit, že?!V

1 0
možnosti
Foto

Jitko, díky moc.......... věděla jsem, že tě tu najdu. ;-) Krásné klidné dny do silvestra....... pa.

0 0
možnosti
Foto

Hru s pravidly: hodí se, nehodí, smí, nesmí, musí... bereme my dospělí (ne všichni) šíleně vážně. Někdy je to dobře, někdy na draka. Možná někdy zapomínáme, že v našem srdci je místa dost pro více lidí, zvířat a věcí. Děti to chápou po svém, že rovnice: 1 princezna + 1 princ = a navěky byli šťastni, se dá různě modifikovat. Třeba mají někdy i pravdu.VR^

Krásně napsané!:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

JE dobře, že my lidé máme mozek a můžeme o takových věcech přemýšlet. Žít jako zvěř a nekoukat nalevo napravo.......... to by asi nebylo moc dobré. Pavlo, d;-)ěkuji Vám za Váš názor a za přečtení.

1 0
možnosti
  • Počet článků 348
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 606x
 

Kdo jsem? Jsem tvrdohlavá, většinou veselá ženská. ;)

Když mi chutná, tak hltám. :)) (tedy často)

Občas převrhnu sklenici!!! (tedy často) 

Jsem bláznivě chaotická.

Miluju, ano to umím. 

Co nesnáším? VÍTR! :)

***

Rozklikněte seznam rubrik níže.