Diskuse

Velký pátek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem se dávno ve škole učil, že Josef byl tesař (a nikoliv truhlář)...!8-o

1 0
možnosti
Foto

Nedávno v televizi na ČT2 dávali zajímavý americký dvoudílný dokument "Poslední dny Ježíše Krista" Bylo to založeno na historických faktech a ukázalo se, že i tenkrát to byla obyčejná politika. V dokumentu uvedli, že pravděpodobný příjezd Ježíše do Jeruzaléma byl o 6 měsíců dříve. Kdyby se to tehdy nezvrtlo v Římě, tak to Ježíš přežil. Dokument doporučuji ke shlédnutí.

0 0
možnosti
ZK

Občas používáte pro některé spoluobčany pojmenování lůza. Za ten pohrdavý výraz jsem se na Vás občas zamračil, ale tentokrát jsem Vám přikývnul. Máte v blogu pravdu, že ne všichni křesťané následují Ježíše v jeho lásce a úctě k druhému člověku.

0 0
možnosti
Foto

Nejenže ne všichni křesťané, ale jen malé procento z nich. ;-(

1 0
možnosti
Foto

Pěkné shrnu, podobenství - i poučení. Kéž bychom si ho - hlavně my, křesťané, vzali k srdci. Bohužel se tak neděje. Ježíš řekl "milujte Pána Boha, své bližní - i své nepřátele, - "Buďte pokorní a čiňte pokání (jako ten druhý lotr na kříži) - a to se také neděje. Spíš stále vyhledáváme kolem sebe nepřátele a odsuzujeme je. A jeden každý z nás - i ti, co by nám měli ukazovat cestu Všíří spíš nepřátelství mezi lidmi. Dobré velikonoční ráno, přátelé :-) .

0 0
možnosti
TT

Zelňačka byla pravdě blíž než tvá bibla. :-P

1 1
možnosti