Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení přátelé!

Pročetl jsem si vaši "diskusi". Místo diskuse jde prakticky pouze o dehonestace a typický petrohradský trolling. I čtenářů je méně. Jde o český šovinismus? Bojíte se mluvit o všeobecně známých problémech? Nebo jde o vážnější problém? Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Pokud nechceme přijít o liberální demokracii, občanské svobody a právní stát!

1 3
možnosti

Nikoliv - jako dehonestující šovinista, dezolát a bruselský trol, reagujete pouze vy.

Bojíte se mluvit o všeobecně známých problémech a maskujete to ze profláknuté a veskrze lživé klišé: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Nevím, co si představujete pod pojmem liberální demokracie, která celou EU přivádí do neřešitelných problémů, ale o občanských svobodách a právním státě - už celá řada lidí v EU, celkem oprávněně v mnohých případech, pochybuje!

3 1
možnosti

Je to veliký demokrat, liberální.

0 0
možnosti

Tak na takové to hodnocení : dehonestující šovinista, dezolát a bruselský trol, sedí naprosto přesně !

0 0
možnosti

Samozřejmě to beru ironicky. Pan Šimek tuto "vládu" fialových oslíků volil. Přitom bylo dopředu jasné co od nich očekávat.

2 0
možnosti

Bylo mi to jasné hned při vašem prvním příspěvku.

On tady ty své lži a dezolátské trolení, tady předvádí už roky !

1 0
možnosti

Nejde o žádné dehonestace! Že Vy to tak cítíte, je jasnou známkou neschopnosti zvládat oponentní názory.

Opakovaně tu píšete naprosté nesmysly, souznějící s dnešní tvrdou propagandou, a používáte k tomu příslušné rétoriky, za niž by se nemuseli stydět ani největší papaláši a zločinci 50. a 70. let.

Pak se ale velmi divíte, že se lidé vůči něčemu podobnému, co už tu zažili dříve a čeho dodnes mají plné zuby, právem vymezují a uvádějí věcné protiargumenty, které Vy, s klapkami na očích, nejste schopen vůbec pochopit.

Lidé (bohužel však ne všichni) NEZAPOMÍNAJÍ!!!

2 1
možnosti

Tak již přestaňte lhát.

1 1
možnosti