Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, pane doktore, lehce by se tu mohly objevit blogy "Proč český živnostník propadá ztrátě chuti pracovat a žít", "Proč český dělník...", "Proč česká prodavačka...", "Proč český hasič, učitel, policista...", atd, atd. Popsal jste problémy kterými v této či jiné podobě trpíme všichni. Dělník nemá jistotu, že jej nevyhodí na konci zkušební doby, ať pracuje sebelíp, prodavačky jsou vpodstatě otrokyně, se kterými se zachází pod hranicí lidské důstojnosti, živnostník neví, jestli dostane zaplaceno za vyfakturovanou práci, učitelé jsou sevřeni nesnesitelnou kupou nařízení, zákazů, příkazů, že už málem nemohou učit, hasiči jsou těžce podfinancovaní. Všude je něco...

Vy, lékaři, jste byli zvyklí, že jste nedotknutelní (nic ve zlém), teď zkrátka dochází i na vás.

3 1
možnosti

Jistě! Tento stát je nevstřícný ke svým občanům. Jakoby politici záměrně dělali zákony proti svým občanům. Je to nepochopitelné a vnímáme to tak asi všichni. A nezdá se mi, že to můžeme svést na prosté zhrubění člověka díky jeho přemnožení, jak nám to tvrdí biologové.

Tento stát zbytečně, levičácky (pod vedením "pravičáků") ingeruje do všech i těch nejmenších vztahů. A to nejhorší je, že pasíruje korupci i do těch všech nejprostších vztahů. Proč? To jsem nepochopil!

Snad je příčinou tohoto stavu totální chybění skutečné konzervativní pravicové politiky, která si váží tradičních hodnot, přirozených vztahů a občanské svobody. Tady i tzv. pravice zná jen konstruktivismus a znásilňování občanské společnosti s odnímáním občanských svobod, jakoby se přirozených vztahů a občanské svobody naši politici báli.

:-)

2 0
možnosti
OK

nejvetsi popularitu jste si ziskali vasimi pro cssd stavkami ve stylu nas odchod vas exitus:-)

0 2
možnosti

Popularitu lékař snad nepotřebuje!

Děkujeme - odcházíme úspěšná nebyla. Všech třináct požadavků politici schválili a podepsali, ale ani jeden nesplnili!

Tradovanou spolupráci s ČSSD a falešné, arogantní výkřiky v tomto smyslu jsem slyšel jen od Borise Šťastného a možná i dalších odeesáků. Ale osobně jsem se zúčastnil jen protestní akce proti ministru ČSSD.

Lékaři jsou sociálnější než ČSSD, ale pravicovější než ODS a TOP 09 dohromady!

:-)

0 0
možnosti
PS

Nase zdravotnictvi je velmi drahe. Nejvic penez utika sice jinde nez pres lekare, ale presto budu rad, kdyz pojistovny zacnou setrit i v tomto smeru. Jinak do tech podepisovani smluv vas nasilim nuti? Nemyslim. Kdyz se vam d.f. statni zakazka nelibi, nedelejteji. Vzdy muzete pracovat na vlastni triko, jak to delaji v jinych oborech, pokud tedy vase prace ma opravdu hodnotu na jakou si ji cenite.

0 1
možnosti
OF

Naše zdravotnictví patří k těm nejlevnějším. Před rokem 1989 4% HDP, nyní přes 7%,v EU je to 8-10%.Na platy jde 40%, v EU 60-70%. USA 12% HDP.Naše zdravotnictví je to gulašová polévka za 50 hal. Patíte si trabanta a jezdíte mercedesem.

1 1
možnosti
JF

Mám dotaz. Proč si lékaři nezavedou soukromé ordinace s platbou za úkony hotově bez zdravotních pojišťoven? Je to problém legislativní nebo lékaři nechtějí, aby byli honorování přímo jejich klienty za odvedenou práci?

2 0
možnosti
RK

Mám dotaz. Proč bych u lékaře platil hotově, kdy si platím ZP, která pak lékaři úkony proplácí?

1 0
možnosti